Жизел Бюндхен записва песен за H&M

05.09.2013

Жизел Бюндхен записва песен за H&MИма ли нещо, което тя не може да направи? Моделът и съпруга на NFL звездата Том Брейди,Жизел Бюндхен, показва гласа си в кампания на H&M.

В задкулисна реклама, лицето на есенната колекция на марката и най-печеливш модел изпълнява кавър версия на песен на Кинкс – “All Day and All Night”.

Според  ЛА Таймс, изпълнението ще бъде достъпно в Интернет, в страницата на H&M безплатно, на 12 септември, но  тези, които го купуват от iTunes, ще допринесат за добрата кауза. Всички парични постъпления от кампанията ще бъдат дарени на Уницеф за  закупуването на ваксини за децата в страни от Третия свят.

В сайта на H&M, майката на две деца, казва: ” Аз съм толкова развълнувана да бъда лице на есенната кампания на бранда. Обожавам Street Style-a и това, че можем да съберем средства за добра кауза. Надявам се всички да свалят моята песен”.

Гледайте записа на парчето по-долу.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването