Гласът на България – Станислав Георгиев (Сисо)

Интервю

22.03.2015

Днес имаме удоволствието да разговаряме с изпълнителя Сисо. Той е на 27 години и е от Бургас. Участва в последния сезон на Гласът на България.

От първо лице ще научим как вървят нещата при него, как му е провървяло след края на предаването, какъв нов тласък има и какви бъдещи проекти подготвя.

Гласът на България – Станислав Георгиев (Сисо)

Здравей, Сисо! Много сме щастливи, че се свързахме с теб за да подготвим това интервю.

– Здравейте!

Как си? Как стоят нещата около теб след предаването?

– Чувствам се прекрасно. Нещата стават все по-светли и успешни. Напредвам в работата си по собствено парче, но за всичко хубаво трябва и търпение.

Разкажи ни повече за бъдещите си самостоятелни неща? Какво предстои оттук нататък? Какво да очакваме от теб?

– Очакват Ви много хубави изненади. Предстоят доста реализации на проекти (лични и с приятели и колеги). Очаквайте много позитивна енергия и хубава музика.

Вижте още: Виктор Либа – “Само с очи”

Това е чудесно! Покрай бъдещите проекти и участия намираш ли време за някое твое любимо хоби? И кое е то? Как обичаш да разпускаш след натоварения ден?

– Остава ми време, разбира се. Музиката е навсякъде с мен и винаги ми е помагала да се отпусна след тежък ден, пълен с репетиции и събиране на идеи.

Гласът на България - Станислав Георгиев (Сисо)

Идва лято, а с него и слънчевите дни, и твоите проекти ще се реализират. Ти лично за какво най-много мечтаеш? Какво искаш да постигнеш до края на годината? Какви цели си поставяш?

– Лятото е пълно с изненади. Лично мечтая да зарадвам българската публика с музиката си, а до края на годината бих желал да постигна всичко, за което ми остава време. Нямам точни цели, просто ще оставя всичко да се случва.

Каква изненада искаш да подариш на почитателите си и с какво ти самият искаш да бъдеш изненадан приятно?

– Подарявам всичката си позитивна енергия на всички, а за себе си не искам да казвам, защото иначе няма да бъде изненада.

Благодарим ти! Пожелаваме ти сбъднати мечти и много прекрасни и слънчеви дни, пълни само с много усмивки, красива музика и реализирани проекти!

– Благодаря Ви много!

Пожелай и ти нещо на феновете. Надяваме се съвсем скоро да се засечем отново с теб за още куп изненади и приятни новини!

– Пожелавам на всички да бъдат здрави, щастливи и усмихнати. Следвайте мечтите си, бъдете търпеливи и рискувайте. Не знаеш, какво може да те чака зад ъгъла…или на ръба!

 

Stanislav Georgiev (sIsO) – Dive (Official Cover Video)

Stanislav Georgiev (sIsO) – С теб (with you) (Official Radio Edit)

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.