Голи стойки по целия свят

Мисията на един ексхибиционист

14.09.2014

След като видите снимките на този ексхибиционист, вашите туристически снимки ще ви се сторят твърде скучни и безлични. „Бялото дупе“, който желае да остане анонимен, шокира туристите в различни точки от света, с голите си стойки.

За да увековечи посещенията си в известни градове и места, ексхибиционистът с удоволствие сваля дрехите си и заема стойка на ръце. Досега се е изявил в 17 държави, което означава, е туристите на тези места са били озадачени да видят в заден план, на своите селфита, гол мъж в странна поза.

„Обичам да изследвам света в целия му блясък и суровост. Много места са идеални за голи стойки, със зашеметяващия си пейзаж“, казва голият стойкаджия пред Caters News Agency.

Не е ясно какво точно е нужно да притежава едно място, за да е подходящо за голите му снимки, но по фотосите му се вижда, че места, като Великата китайска стена и Айерс-Рок, Австралия, отговарят на стандартите му.

Вижте още: Професия „компаньонка“

Идеята му, която той сам нарича „Naked Handstand Project“, има за цел да повиши информираността за така наречената „хвърли-далеч“ култура, при която национални обекти, се превръщат в консуматорски бизнес.

Голият стойкаджия иска да „извади от употреба“ тези забележителни места, на които прави странните си снимки. Природните, национални и исторически обекти са нещо много ценно и не са за кратка консумация. Всички трябва да се погрижим да ги опазим, ако искаме да запазим тази красота и величие за следващите поколения.

Вижте още: Книгата с рекордите на Гинес

Голи стойки по целия свят – фото историята на един ексхибиционист

Голи стойки по целия свят  Тайланд

Тайланд

Голи стойки по целия свят  - Норвегия

Норвегия

Голи стойки по целия свят   - Ню Йорк

Ню Йорк

Великата китайска стена голи снимки

Великата китайска стена

Кеймбридж, голи стойки

Кеймбридж

Айс Рок, Австралия

Айс Рок, Австралия

Амстердам, голи снимки

Амстердам

Снимки: Mashable

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.