Голямото завръщане на дантелата

Да, тя отново е на мода и е готова да направи чудеса за вас!

18.01.2016

Нежна, фина, женствена, дантелата все още се асоциира изцяло със специфичния сексапил и изтънченост на дамите и е изцяло техен моден приоритет.

Дантелата се завърна с гръм и трясък в женската мода

Ако искате да подчертаете удивителния и възхитителен факт, че сте жена в този толкова груб мъжки свят, заложете на дантела!

Вижте още: Най-модерните палта за зимата тази година

Не е задължително да изглеждате натруфено или старомодно. Въпреки, че дантела се носи от преди XVI и XVII век в бароковите облекла, днес тя може да присъства съвсем деликатно във вашия гардероб.

Подходяща е за официални облекла, всекидневни сетове и разбира се, бельо.

Голямото завръщане на дантелата

Секси бельо с дантела

Защо да изберем дантелата?

Специфичната текстура на дантелата е способна да изрази хармонията и равновесието във вашето тяло.

Чрез дантелата можете да акцентирате на онези части от тялото, които харесвате и към които искате да приковете погледите.

Чрез умелото съчетание на дантела с кадифе, сатен, дори деним, можете да замаскирате несъвършенствата, които всяка жена с основание или не, намира в тялото си.

Вижте още: Мъжките модни тенденции за 2016

Благодарение на добрата стара дантела, вие се пренасяте в един романтичен и изкусителен свят на мечтите, където всичко е възможно. Нежните дипли от дантела по полата, леките акценти върху яката на риза, сако или джемпър, палавите декорации върху ботуши, маратонки и кецове могат да бъдат само върха на айсберга. Вашият наистина силен и неустоим арсенал е бельото с дантела, което внася секси нотка във вашето ежедневие.

Дантелата се завръща през 2016-та с гръм и трясък

Дантелата ще е модния хит през сезон 2016

Чувствате се неуверена и объркана на ново работно място или ви предстои наистина важна работна среща?

Под сивия строг костюм облечете най-предизвикателното дантелено боди, което имате. Само при мисълта, че под повърхността на деловата ви визия се крие предизвикателство, ще се почувствате по-самоуверена.

Модните корифеи биха казали, че красотата и елегантността е в пропорциите, ние бихме допълнили, че естетиката и усета към облеклото може да превърне всяка срамежливка в модна принцеса, стига тя да познава добре силните си страни и да играе правилно със своите фешън козове.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP