Горещ секс през студените месеци

Как да поддържате огъня на желанието през студените вечери...

15.01.2016

Зимата е време на студ, сняг и мраз и не се свързва с горещи страсти, но това винаги може да бъде променено, стига да искате и да знаете как да поддържате огъня на желанието.

Зимата е подходящ сезон за горещ секс и разговори на пикантни теми под топлата завивка

През лятото с лекота се поддаваме на емоциите и следваме поривите си. Предпочитаме бързия секс, който се основава на първичното привличане и химията помежду ни.

През зимата имаме възможност да се вслушаме в исканията на своето тяло и желанията на сърцето си. Това е време, което ни предразполага към експериментиране и ново начало в секса. Независимо от това дали имате напълно нова връзка или живеете с вашия партньор от години, използвайте студените месеци за уютни секси разговори на пикантни теми, четете заедно еротична литература, снимайте се, пробвайте нещо ново.

Вижте още: Защо тя не иска секс

Спокойните зимни дни и нощи ви дават идеалната възможност за това да разберете своите желания и да се опитате да осъзнаете в дълбочина и да осъществите взаимните си фантазии.

Горещ секс през студените месеци

Зимата е време за любов и нежни емоции

Интимността на времето, което прекарвате у дома ви предразполага за повече разговори и откровения. На чаша вино можете да научите много повече, както за партньора, така и за самите себе си.

И понеже всеки от нас се опознава и посредством общуването със своята половинка, именно зимата е времето, в което можете да положите усилия за това.

Вижте още: Зима – време за любов

Всъщност усилия не се изискват, стига да си осигурите качествена витална храна, да се освободите от стреса чрез повече сън и почивка и да си набавите доза слънце, която ни е така нужна в мрачните зимни дни.

Култивирането на вашата мисъл, сексуална енергия и страст, могат да ви помогнат да съхраните своите интимни преживявания живи и емоционално зареждащи.

Все пак е добре да се има предвид, че интимността през зимата е наситена с чувственост и романтика. Възможно е да преживеете по-трудно евентуална раздяла или искане от страна на партньора за отворена и неангажираща връзка.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването