Горeщо срeщу Зловeщо на VMA – 2013

26.08.2013

Горeщо срeщу Зловeщо на VMA - 2013Най-горещите знаменитости в музикалния бизнес щурмуваха в Бруклин, Ню Йорк на видео музикалните награди на MTV тази година. Вижте кои звезди осветиха червения килим за добро или лошо на 25 август.

 

 

Кейти Пери в Emanuel Ungaro на VMA

Р-р-р-р! Кейти Пери се върна към корените, облечена в тясна, кожена рокля на червения килим на VMA. Пери  се е вдъхновила да бъде истинско животно, облечена в рокля от последната колекция на Eмануал Унгаро. О, да, тя ще ви се нахвърли като истинска пантера.

Горeщо срeщу Зловeщо на VMA - 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майли Сайръс в Dolce&Gabbana на VMA

Червеният килим беше като дансинг за младата поп икона, Майли Сайръс, която беше като испански марияч. Облеклото й, бе дело на Dolcе&Gabbana, а за косата нямаме коментар. Явно дъщерята на Били Рей Сайръс смята да мине в друг жанр. Какво смятате за аутфита на младата Тексас фурия и дали спада към графата „зловещо’’.

Горeщо срeщу Зловeщо на VMA - 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тейлър Суифт и Herve Leger

Тейлър Суифт се появи в ослепителна рокля на Хърв Леджър, която показваше не само перфектно, изваяно тяло на богиня, а и някои по-интимни женски части. Въпреки това, Суифт се доказа, като спечели статуетка за ”Най-добър клип на изпълнителка”.

Горeщо срeщу Зловeщо на VMA - 2013

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването