Говорете своята истина

Дори гласът ви да трепери...

23.01.2017

В днешно време прекалено много хора говорят хубави думи. Тонове празни обещания и раздувки. Милиони празни приказки. Високопарни приказки, от които никога нищо не се получава. Истинските лидери са различни. Тези мълчаливи индивиди обещават по-малко и дават повече. А когато говорят, говорят Истината. Това са хората, които притежават способността да ни слисат, защото разбират, че думите обвързват. Те осъзнават, че всяко спазено обещание изгражда сигурност, която е основата на доверието между хората. Затова още днес си обещайте, че безупречно ще спазвате думата си.

Винаги говорете своята истина – така ще се превърнете в лидери, а не в последователи

Винаги казвайте истината, дори гласът ви да трепери. Това е едно от нещата, които отличават лидера от последователя. Истинските лидери винаги говорят открито, честно и смело. Те държат на думата и честта си, а в днешно време все по-малко хора пренебрегват тези две неща. Можете да бъдете лидери без значение от длъжността ви. В театъра казват: „Няма малка роля“, така е и в живота – никой човек не е незначителен.

Винаги говорете своята истина

Винаги казвайте истината, дори гласът ви да трепери

„Всяко призвание е велико, когато се изпълни велико“ – Оливър Уендъл Хоумс

Всеки ден на работа и вкъщи имате възможността да окажете въздействие, да дадете съществен принос и да разкриете потенциала си. Едно от нещата, които отличават лидерите от последователите, е че онези, които водят, говорят открито, честно и смело са хората, които имат силата да променят света. Да го направят едно по-добро място за всички. Дори когато самата мисъл, че трябва да го направят ги ужасява. Дори когато гласът им да трепери.

Вижте още: Бъдете лидер чрез примера си

Затова не се страхувайте да развиете потенциала си и да се превърнете в перфектни лидери. Светът има нужда от такива хора, за да се превърне в едно по-добро място. Бъдете от хората, които помагат това да се случи без значение каква е длъжността ви!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването