“Града на греха” приветства най-високото Виенско колело в света

11.09.2013

"Градът на греха" приветства най-високото Виенско колело в света

“Градa на греха” – Лас Вегас, асоцииран с хазарта и нощните забавления, става дом за новото най-високо Виенско колело в света. Новата атракция ще бъде отворена за посетители следващата година.

Колелото е по-мащабна версия на The London Eye. И макар, че все още не е построена, рамката вече е сложена и говори сама по себе за величествеността си. Конструкцията ще поддържа стила на Лас Вегас с украса от 1.500 лампички, а пътниците ще могат да се насладят на изживяването за по-малко от $20.

The High Roller ще впечатлява с обща височина от близо 168 метра, което е с 30 метра повече от The London Eye и 2.75 метра повече от Singapore Flyer.

Колелото ще се състои от 40 кабинки, които ще побират по 25 пътника. Разбира се няма да отстъпи и на другите си “по-малки братя”, като ще предлага възможност за частно наемане на кабинка за партита и други поводи.

Най-високото Виенско колело в света се очаква да бъде гореща атракция за посетителите на Лас Вегас, допълващо невероятното им изживяване в “града на греха”.

Автор: Виолета Петрова
Източник: dailymail.co.uk

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.