Грижа за растенията с мобилно приложение

И това е възможно

11.12.2017

Домашното градинарство е приятна семейна дейност, чиито предимства се простират извън здравето на тялото, околната среда и портфейла ви.

Да бъдеш домашен градинар в дигиталната епоха е страхотно, макар че в средата на натоварения, забързан график, всички твои растения могат да изчезнат и да умрат. Многобройните градинарски приложения за устройства с Android и iOS са богати на информация и безспорно полезни при преподаването на изкуството за отглеждане на чудесна градина, дори когато имате миниатюрен двор или нямате външно пространство.

Грижа за растенията с мобилно приложение – по-малко грижи и повече ефективност

Но много от тези приложения за градинарство не са перфектни в подпомагането на проследяването на градинските проекти. Някои дори нямат какво да предложат по отношение на всички необходми неща – излагане на слънце, поливане, покълване, замърсяване.

Бъдете интелигентен градинар с “Gardenia”

Безценен ресурс, съзададен за отдадени градинари, които искат да допълнят градинарските си умения и да продължават да отглеждат пресни продукти. Ако имате смартфон, всичко става много лесно, независимо дали сте начинаещ или експерт в това начинание.

Грижа за растенията с мобилно приложение

Gardenia app

“Gardenia” е предназначено да ви научи на най-добрите съвети за градинарство. Предсказва колко бързо растенията трябва да са порастнали за определен период от време, как трябва да ги обгрижвате и освен това ви дава прогноза за времето. Приложението е с красив интерфейс, интуитивен и лесен за използване.

Лесно планиране на градинските задачи С календара за грижи, Gardenia-Planting Organizer е перфектното приложение, което да използвате, за да планирате “зелените” си задачи. То е разработено от опитен градинар и има безброй планове, които могат да се изготвят, голяма вдъхновяваща информация и други много други полезни трикове за градинарство. С предупрежденията за времето и съветите за това какво да отглеждате, кога и как, няма да се нуждаете от други източници.

Невероятен списък с растителни видове Най-доброто нещо на това приложение е неговата 90000+ база данни с различни растения, за да изберете и да научите правилния начин за засаждане на всеки от тях. Освен това помага и при избора на подходящи растения за определеното място, където се намирате.

Gardenia-Planting Organizer е безплатно приложение, достъпно за изтегляне както в iOS App Store, така и в Google Play.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.