Испанска екзотика в GTA Spano

Испанският автомобил се запътва с пълни сили към Женева

19.02.2015

Кой би очаквал нещо „зловещо” от испанци? По-скоро сме свикнали да виждаме „назлобените” автомобили по всички краища на света, но не и в Испания. Е, ето че иберийците от GTA са готови да ни опровергаят с новия си суперавтомобил Spano.

Представяме ви GTA Spano – суперавтомобилът от Испания

Под капака на GTA Spano се крие 8-литров V10 двигател с две турбини. Супер мощният двигател ще разполага с поне 925 к.с и 1220 Hm. Достатъчно мощност, която да позволи на Spano да достига до 100 км/ч за 2.9 секунди, преди да достигне максимална скорост от 370 км/ч. Впечатляващо, нали?

Определено испанците доста са си поиграли, за да подобрят старата версия на автомобила, която се задвижваше от 8.4-литров V10 двигател с механичен компресор, който позволяваше колата да спринтира до 100 км/ч за 3 секунди, а максималната скорост бе едва 350 км/ч.

Вижте още: Ferrari 488 GTB: с покрив или без?

Освен по новия зверски агрегат на GTA Spano, инженерите са се погрижили и за дизайна на автомобила. Супер колата може да се похвали с нов бодикит от карбон, кевлар, титан и гафрен. Задната част на автомобила също е претърпяла доста сериозни промени, като на снимката се виждат новите LED стопове, раздвоената изпускателна система , всяка от които с по два накрайника. Няма как да пропуснем да споменем и за агресивния дифузьор и новото супер секси задно крило.

GTA Spano ще направи своя дебют в началото на март на автомобилното изложение в Женева, а производството ще бъде лимитирано до 99 бройки. Определено Spano ще е един от хитовете в Женева, за което ще си заслужавам да не пропуснем най-голямото автомобилно изложение в света.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването