Изобретиха гъвкав телефон

Изследователи от университета Куийнс Юнивърсити с иновативно изобретение

08.05.2013

Днешните смартфони наистина ни помагат в много отношения. Известяват ни за нови повиквания и съобщения със звук, светлина, вибрация и какво ли не. Помагат ни да сме винаги комуникативни и свързани със социалните мрежи и емайлите ни. Но всичко това са все рутинни неща, не мислите ли?

Учени от Куийнс Юнивърсити изобретиха гъвкав телефон

Явно това не е достатъчно за екип от изследователи от университета „Куийнс Юнивърсити“. Тяхното иновативно изобретение „More Phone“ може да си променя формата, да се огъва и движи. Нещо по-различно и динамично от „нормалните“ телефони.

Вижте още: LG гъвкав телевизор, който можете да навиете, като плакат

Смартфонът е снабден с e-ing монохромен дисплей и използва специални кабели, които се огъват в определена форма.

Технологията може да бъде комбинирана с новите гъвкави дисплеи на LG или останалите големи корейски фирми. Резултатът ще е изключителен – гъвкав и подвижен смартфон, който ще бъде доста атрактивен и иновативен.

Представете си само „сгънат“ смартфон, който не заема никакво място, а е толкова мощен от към функции, и лесното му разпускане, когато звънне. Звучи страхотно, нали?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването