HackAUBG – старт на множество иновативни идеи и продукти

Вторият хакатон, провеждан в Благоевград, на кампуса на Американския университет след HackBlagoevgrad

12.02.2018

Да започнем с това какво е Хакатон –  технологично състезание за разработване на софтуерни/хардуерни проекти. Напоследък набира все повече популярност и в България. Млади, амбициозни и мотивирани млади хора реализират идеите и мечтите си.

HackAUBG – старт на множество иновативни идеи и продукти

HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, на кампуса на Американския университет. Отбори от 2-ма до 5-ма участници ще се състезават за челните позиции, проектирайки своите софтуерни и/или хардуерни проекти на тема, обявена в началото на самото събитие на 23-ти март.

The Hub (студентски клуб по високи технологии и предприемачество) – са хората, които стоят зад организацията на събието. Клубът вярва, че благодарение на HackAUBG ще даде старт на множество иновативни идеи и продукти, ще събере на едно място съмишленици и приятели, създавайки и много нови запознанства по време на събитието.

За да осъществят всичко това, The Hub са събрали над 10 спонсора от IT сектора у нас, които освен финансово ще помогнат и с ноу-хау от техните най-добри разработчици и специалисти, които ще се включат като ментори.

HackAUBG е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти, напълно безплатно. Регистрацията става през сайта на събитието: hackaubg.org. На същия уебсайт, както и на страницата на The Hub във фейсбук, може да следите за последни обновления по HackAUBG, сред които са наградите за призовите места, съставът на менторския екип и други.

За въпроси може да пишете на електронната поща info@hackaubg.org или директно на Facebook страницата им.

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.