Handpresso – подвижната кафе машина

Кафе навсякъде… По всяко време…

27.10.2015

В нашата рубрика „иновации“ сме си говорили за какви ли не изобретения, така че днешното ни предложение едва ли ще ви изненада. То по-скоро е доста полезно устройство за хората, които не могат без кафе и на които им се налага да пътуват по-често. Вижте поредния иновативен продукт, който човечеството създава – Handpresso.

Кафе навсякъде, по всяко време с подвижната кафе машина на Handpresso

Handpresso единствена по рода си малка и удобна преносима кафе машина. Със своите преносими машини, марката се свързва с мобилност и качество. Чрез нея може да пиете качествено кафе, по всяко време, където и да се намирате.

В момента екипа на компанията работи с основните и най-големи производители на кафе и непрестанно усъвършенстват продуктите си с нови дизайни и функции. Преносимата кафе машина е лесна за ползване, работейки с всякакви сортове кафе. Handpresso може да приготвя дълги и къси кафета без никакви усилия. Навсякъде!

Вижте още: Направете си кафе с телефона

Развитието на компанията продължава да расте и благодарение на силните партньорства с автомобилни гиганти, като Fiat, Audi, VW, Skoda и Suzuki.

Handpresso е преносима кафе машина

Преносима кафе машина

В отговор на слогана “Anywhere”, Handpresso е цяла гама от електрически или ръчни машини, които може лесно да вземете със себе си на вашето пътуване без значение от целта му – семейна почивка или бизнес пътуване. Компанията е доставила над 400 000 машини в над 50 страни по целия свят, а правенето на „преносимо“ кафе започва да става все по-популярно.

С първата си проектирана кафе машина за автомобили, Handpresso прави истинска революция в автомобилния бранш. Сега пътуванията с кола са страхотни, защото всяка една кафе пауза е истинско удоволствие за всеки шофьор.

Концепцията на Handpresso е толкова проста: иновативна, проста, качествена, мобилна, достъпна за потребителите кафе машина, която е с вас по всяко време.

Вижте как работи и самата машина с видеото по-долу:

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването