“Happy” просълзи Фарел

15.04.2014

"Happy" просълзи Фарел На 21 ноември, 2013 година се появи най-щастливата песен, саундтрак към хитов филм, която накара милиарди хора по света да я обичат и до ден днешен.

Happy” е на челно място в повечето американски и европейски, музикални класации и се превърна в химн на щастието по света.

Най-щастливата песен просълзи Фарел пред Опра

Той може би е написал и създал най-щастливата песен на годината, но Фарел Уилямс не устоя пред Опра и се просълзи.

По време на интервюто, му бяха предоставени кадри на хора от цял свят, които танцуват и пеят неговата песен, което бе един епичен момент в неговото творчество.

Водещата Опра просълзи музиканта Фарел

“Защо плача Опра?” казва през сълзи изпълнителят, който не бе в състояние да сдържи емоцията си. 

“Това е поразително, защото обичам това, което правя и оценявам факта, че хората са повярвали в мен за това време, в което аз съм на сцената.”

Няма по-голяма радост от успехите за един човек и факт е, че и най-щастливият човек, дори и мъж, не можа да сдържи сълзите си пред най-голямата TV водеща, Опра.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.