Hendo представи следващо поколение ховърборди

С иновативен и красив дизайн

29.10.2015

Art Pax е компанията, която стои зад иновативното устройство. Hendo 2.0 бета е прототип с 4 двигателя и е следващото поколение ховърборди на компанията, която е силно подкрепяна от “Kickstarter”.

Дизайнът на ховърборда е резултат от съвместната работа на дизайнерите на компанията с професионалния скейтбордист Тони Хоук, който показа и самия модел малко по-късно във времето.

Hendo представиха съвместната си работа с професионалния скейтбордист Тони Хоук

Hendo 2.0 е по-тих, има по-дълъг живот на батерията и има много по-близък дизайн до този на традиционния скейтборд. Предлага много по-лесен контрол и поддържа USB съвместимост.

Тони Хоук представи Hendo 2.0

Hendo 2.0

„Второто ни поколение двигатели, захранващи версията Hendo 2.0 са много по-силни, по-ефективни и предоставят нови възможности за каране на ховърборд“, споделя Джил Хендерсон, съосновател на Pax Arx.

Вижте още: WalkCar – устройство за електрическа мобилност

„Всички са чували за нашата марка, но сега е времето, в което трябва да накараме хората да ни свързват с последните иновации в ховърбординга“, сподели още Хендерсон.

По-рано през този месец, компанията показа и концептуален прототип на евентуален бъдещ Hendo ховърборд, но Джил Хендерсон заяви, че първо ще се наблегне на развитието и продажбите на версия 2.0 и едва тогава инженерите ще помислят и за бъдещ модел.

С този темп на развитие на иновативните продукти очакваме много скоро да започнем да летим без никакви проблеми, не мислите ли? Ще видим колко напред ще стигнат Hendo с техния иновативен продукт.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването