“Херкулес: Тракийските войни”

19.04.2014

hercules_chariot

Преди 1400 години, една измъчвана душа броди по света. Той не е нито човек, нито бог. Херкулес е могъщият син на Зевс, който през целия си живот не получава нищо друго, освен страдания. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки, в които винаги доминира и побеждава противниците си. След години, прекарани на бойните полета, той попада на шестима души, които точно като него са отдали живота си на борбите и са свикнали с постоянното присъствие на смъртта.

Споделяйки една и съща съдба, той и новите му братя по оръжие не се интересуват от това, къде и за кого ще се бият. Единственото, което ги интересува, е колко пари ще получат за услугите си.

“В течение на осем месеца тренирах и работих по-усърдно от когато и да било за тази роля. Живях сам и се изолирах напълно (като 118-килограмов монах) за половин година, докато снимах. Целта беше напълно да се превъплътя в този образ. Да изчезна в ролята”, споделя Скалата, за когото да се превъплъти в Херкулес било детска мечта.

Скалата ще играе Херкулес

Режисьор на “Хелкулес: Тракийските войни“ е Брет Ратнър. Освен Дуейн Джонсън – Скалата към филма взимат участие и Джон Хърт, Руфъс Сюъл, Йън Мак Шейн и други.

Филмът изглежда доста обещаващ, а скалата няма да прави нещо непознато за него – ще се бори!

Българската премиера на Херкулес е на 25 юли. 

Автор: Мария Стоянова

 

Етикети:

За автора

Мария Стоянова

Здравейте, приятели! Казвам се Мария и за мен е огромно удоволствие повече от година да бъда част от прекрасния екип на Списание VIP. В момента завършвам магистратурата си по Публична комуникация в СУ „Св. Климент Охридски”. А списанието ли... Списанието е едно от най-приятните, успокояващи и отговорни неща за мен. Щастлива съм и от възможността да работя с толкова сплотен, организиран и приятелски екип като този на VIP. Като редактор в Списание VIP се стремя да акцентирам и да Ви показвам най-интересното от света на музиката, киното, спорта и рекламата. Ако Ви харесва... или пък не, това, което правя и споделям с Вас, харесайте ме, следете ме, пишете ми. Ще се радвам да намеря нови приятели сред Вас!