HidrateMe – умната бутилка за вода

Свети всеки път, когато е време да пиете вода

03.06.2015

Смятам, че е излишно да преповтаряме колко е важно да се пие достатъчно вода. По въпроса се е писало и говорило толкова много, че сами трябва да сте се убедили в ползите на този здравословен навик.

И все пак понякога е трудно да се изпива необходимото дневно количество вода.

Тук на помощ идва HidrateMe – умната бутилка за вода, която просветва всеки път, когато е време да поемете от течността в нея

Специалният сензор, вграден в бутилката, ще следи колко от необходимото количество вода сте поели и ще синхронизира данните с мобилно приложение. Така по всяко време ще може да следите водния баланс на тялото си.

HidrateMe - умната бутилка за вода

Снимка: slashgear.com

Ако имате нужда от повече вода, отколкото сте изпили, бутилката ще свети.

Стартъп идеята взриви сайта за финансирания Kickstarter, като за 41 дни събира сумата от 45 000 долара (при първоначална цел 35 000 долара).

Има много други смарт бутилки за вода, измислени преди тази. Почти всички от тях сами се наричат „първата в света интерактивна бутилка за вода“ или нещо близко до това. Така че, защо HidrateMe да е по-различна и по-успешна?

Вижте още: Преносима енергийна система в раница

Nadya Nguyen създателката на бутилката, казва, че техният успех се дължи на факта, че са изготвили стратегията си преди самата иновация да бъде пусната на пазара. Така още преди появата на бутилката, вече е имало списък с влиятелни хора във фитнес света, които са подкрепяли идеята.

Може да видите прототипа на HidrateMe във видеото по-долу:

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.