Хилари Дъф с нов албум

Очаква се да бъде "доста тежък"

13.04.2015

Хилъри Дъф здравата работи по новия си проект, като скоро се очаква да зарадва феновете с резултата от упорития си труд.

Хилари Дъф с нов албум, включващ и песен посветена на сина ú

27-годишната певица в момента усърдно работи по нов албум, като едновременно с това насърчава и най-новото си телевизионно шоу Younger.

Животът на русокосата звезда сега е повече от добре подреден, но това никак не е било така по времето, когато е започнала да пише текстове на песни. Хилари за първи път започва да пише песните за диска си точно след раздялата със съпруга си Майк. Това се случва през януари миналата година.

Хилари Дъф с нов албум

Снимка: images4.fanpop

 

“Този албум е съвкупност от много неща. Бих казала определено в началото, когато започнах да го пиша, че беше доста тежък, пълен с моменти, идващи от живота ми през изминалата година”, казва тя пред MTV News.

“Но той се е промени оттогава, което е добре, защото мисля, че общата тема беше прекалено лична. А аз съм слънчев човек, така че го измених доста в по-положителна насока и така се чувствам много по-добре”.

Хилари се омъжи за канадския NHL играч през август 2010 г., след като започват да се срещат през 2007 г.. Двойка приветства сина си Лука през март 2012 г., но се разделят по взаимно съгласие в началото на 2014 г.. Въпреки че е имало слухове за помирение, Хилари подаде молба за развод през февруари тази година.

Вижте още: Риана с нов албум за душата

Но въпреки тъгата, заради края на брака си, звездата все още успява да вкара някои забавни и весели парчета в албума си.

“Има много танцувални песни , но те са искрени”, обясни тя. “Много от песните са за любовта, много от тях за загубата, една от тях е за сина ми Лука. Но не си мислете, че са супер тежки мелодии и текстове. Развълнувана съм! Искам й хората да го чуят”.

Песента за нейното момченце се нарича “This Heart”. Въпреки нетърпението, феновете ще трябва да почакат още известно време за да я чуят парчетата от албума, тъй като все още няма предвидена дата за пускането му.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.