Хобит: Битката на петте армии

От декември 2014 по кината

11.10.2014

Последната част от трилогията „Хобит“, от Р. Р. Толкин., е очаквана с нетърпение от феновете. Премиерата е този декември, като този последен филм ще реши изхода от финалната битка.

Хобит: Битката на петте армии

„Хобит: Битката на Петте армии“ носи едно епичнo заключение нa приключенията на Билбо Бегинс, Торин Дъбощит и Дружеството на джуджетата. След като са си върнали родината от Dragon Smaug, дружината несъзнателно отприщва една от най-смъртоносните сили в света. Вбесен, Smaug показва огнения си гняв отвисоко и безпощадно убива беззащитни мъже, жени и деца от Езерния град.

Вижте още: Дракула: Неразказан – една по-различна история

За да са спасят всичко, за което са се борили Билбо и останалите тръгват към своята последната битка. По време на пътешествието не липсват и проблеми, които застрашават равновесието. Торин решава да се бори за своето съкровище, скрито някъде в Самотната планина, като е толкова заслепен от него, че е готов да предаде своите другари. И докато Билбо се опитва да върне разума на своя приятел срещу тях се изправя армия от орки, изпратени от техния най-голям враг – Саурон.

Хобит: Битката на петте армии

Хобит: Битката на петте армии

Героите бързо трябва да вземат решение дали джуджетата, елфите и хората ще застанат рамо до рамо в една последна битка, от която зависи техния живот и цялото бъдеще на Средната земя..

В ролите: Ричард Армитаж, Хюго Уийвинг, Кристофър Лий, Ейдън Търнър, Били Конъли, Джеймс Несбит, Кейт Бланшет

Режисьор: Питър Джаксън

Премиера за България: 17.12.2014 година

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.