Хобит: Пущинакът на Смог – в очакване

18.11.2013

Хобит: Пущинакът на Смог - в очакване

Приключенията на хобитът – Билбо Бегинс, продължават във втората част на филма „Хобит“. В какво ли ще забъркат този път първоначално страхливият Билбо, който вече е въведен в освобождаването на Еребор – царството на джуджетата.

Борбата срещу дракона Смог (завоевателят) продължава, а в цялостната картина се появява и вълшебникът Гандалф, който моли Билбо да се присъедини към група джуджета, предвождани от добре познатия войн-герой, Торин Дъбощит.

Хобит: Пущинакът на Смог - в очакване

Пътешествието им към непознатото, ги отвежда до Пущинака. Коварно място, населено с орки, отровни паяци, сменящи облика си магьосници и други злокобни създания. В тези тъмни земи, Билбо среща създание, което завинаги ще промени живота му – Ам-Гъл.

Плашливият Билбо трябва да се изправи лице в лице с чудовището срещу него и това вътре в него, а именно страховете му. Сам на себе си доказва колко хитър и смел може да бъде, като се докопва до „скъпоценният“ пръстен на Ам-Гъл.

Хобит: Пущинакът на Смог - в очакване

Без да подозира,Билбо притежава едно бижу, което е свързано със съдбата на цялата Средна земя.

Как ще се развиват събитията в последствие, предстои да разберем.

Премиера за България 13.12.2013.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.