Холограма ще възкреси Уитни Хюстън

18.09.2015

Billboard преговаря с гръцкия милиардер Алки Дейвид, главен изпълнителен директор на Hologram USA, относно холограмата на Уитни Хюстън, която ще възкреси покойната певица.

Дейвид казва на Billboard, че феновете ще трябва да очакват холограмата да направи своя дебют в рамките на „около една година“. „Трябва да финализираме сценария за шоуто“, обяснява той, преди да ни увери, „че това трябва да бъде сравнително плавен процес“.

Холограма ще възкреси Уитни Хюстън

Давид казва, че холограмното шоуто на Уитни Хюстън ще включа и два „живи компонента“, черпейки от собствените изпълнения на живо на певицата, „цифрови компоненти“, по същия начин, по който Tupac и Snoop Dogg са си взаимодействали на сцената на Coachella“. „Шоуто не само ще се състои в това как Уитни идва и пее“, Давид добавя. „Разказът ще документира части от живота й, постиженията й и ще отпразнува великата Уитни“.

Холограма ще възкреси Уитни Хюстън

http://static.vibe.com/

„Ние работим много близо с хората на Уитни“, твърди той. „От музикалния аранжимент, хореографията, чак до осветлението и дизайна. Всичко ще бъде направено с оригиналните творци, оригинални техници и композитори, които са работили с Уитни в миналото, за да се запази абсолютната й автентичност“.

Що се отнася до това дали е имало някакво колебание с холограмата за Уитни, защото са изминали само няколко години от смъртта й – Дейвид, който е работил с противоречивия рапър Chief Keef, казва: „стандарта на качество, който компанията определя за своите холограми, е толкова висок, че съм уверен, че всичко ще бъде направено с добър вкус и уважение“.

Въпреки, че той се съгласява, „Мисля, че това ще ни направи по-съзнателни и чувствителни“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.