Honda Civic с 10-то поколение

Автомобилът дебютира на 16 септември в Детройт и Лос Анджелис

01.09.2015

На 16 септември в Детройт и Лос Анджелис от Honda ще покажат десетото поколение на любимия модел на повечето рейсъри – Civic. За жалост на тунерите обаче тази година ще бъде показана само версията седан, докато версия купе ще бъде представена следващата година.

Десетото поколение на Honda Civic дебютира на 16 септември в САЩ

Новата Honda Civic ще бъде по-дълга от предшественика си, а окачването ще е по-ниско. Под капака ще откриете нов 4-цилиндров 1.5-литров турбоагрегат с директно впръскване на горивото. Автомобилът е оборудван с добре познатата къса 6-степенна механична трансмисия CVT.

Вижте още: Новата Astra дебютира през септември

Инженерите на Honda са помислили и са сигурността на автомобила, като са монтирали Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Adaptive Cruise Cintrol и Multi-Angle Rearview камера.

Honda Civic дебютира в САЩ през септември

Десето поколение Civic

Honda Civic бе един от най-караните модели в NFS и определено ни стана хубаво да видим нова генерация на модела. Трябва да отбележим, че и от дизайнерите на Honda са си свършили работата, тъй като новата визия на автомобила е доста впечатляваща.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването