Хороскоп април 2014

31.03.2014

Хороскопи април 2014Април е месецът на личностно израстване и радикалните промени! Мнозина от нас започват процес на духовно и личностно израстване, в момент на житейска трудност и болка. Това е първият етап, когато човек си казва “нещо не е наред” и трябва да се промени! Тези процеси се случват именно по времето, когато се образуват Лунни и Слънчеви затъмнения. През месец април ще имаме и двете. Лунното затъмнение в зодията Везни ще подчертае негативните черти във взаимоотношенията и сътрудничеството ни, а Слънчевото ще ни научи да изградим силна материална и ценностна система, защото сегашната вече не работи! На 15.04.2014 е лунното затъмнение в зодия Везни, в 10.49 ч., а на 29.04.2014 е слънчевото в зодия Телец, в 09.04ч. Това ще рече, че на 15.04.2014 се очакват радикални промени за родените Везни – 18-20.10, Козирози – 15-17.01, Раци – 17-19.07 и Овни – 14-16.04, както и всички, които имат планети и точки в 25 градус в тези зодии. На 29.04.2014 по-силно повлияните ще са родените Телци – 28-30.04, Лъв – 30,07-02.08, Скорпион – 31.10-02.11 и Водолей – 28.01-30.01, съответно и за хората с планети в 8 градус на тези зодии.

Хороскоп април 2014

Овен

хороскоп овен март 2014

За много от вас, това е месецът свързан с рождения ви ден. Да ви е честит! От друга страна април, ще е много напрегнат и изпълнен с големи промени. В началото на месеца  Меркурий(08.04.) ще ви направи разговорливи, ще изпълни ежедневието ви със срещи и разходки. Венера ще е 12-я ви дом(риби) и това няма да ви даде възможност за нови сантиментални запознанства. Може би се налага първо да приключите със старите си връзки! Очертава се да сте малко затворени и вглъбени в проблемите си. Ретроградният Марс във Везни в края на месеца, ще направи обстановката още по –напрегната отколкото е! Лунното затъмнение на 15.04.2014 ще промени изцяло личните ви взаимоотношения, било то в семейството или в едно съдружие!

Краят на месеца завършва със слънчевото затъмнение в Телец ,когато проблемите с пари, имоти и банкови кредити ще вземат своя връх! Така че, очаквайте радикални промени в своя живот, които може да не са едни от най-лесните, но пък са поучителни и навярно за добро!

Телец

хороскоп телец април 2014

Април ще се окаже напрегнат и изтощителен. Изпълнен с множество ангажименти лични и професионални, а не са изключени и здравословни проблеми(душевни или органични), както и някои злополуки. Бъдете внимателни и не се претоварвайте излишно!

Делата ви в началото на месеца ще вървят добре , но някъде в средата може да се провалят съвсем неочаквано. Не се отчайвайте, ако стане така, а седнете и си помислете добре: “Защо това се случва именно на вас”?!

Дните около Великден ще се много изморителни. Затова моля, не преувеличавайте с напрежението, нервите и прибързаните реакции! През този период всяка грешка може да ви струва скъпо! Краят на месеца ще ви докаже и покаже с множество събития, че силата е във вас, а не в хората на които разчитахте до сега!

Близнаци

хороскоп  близнаци април 2014

Началото на месец април е период, в който най-накрая завършвате множество от професионалните си и групови ангажименти. Имайки в предвид ,че през този месец ще сте свидетели на две затъмнения, трябва да очаквате напрежение и реформи, малко или много. В средата на месеца ще се окажете в напрегната обстановка, а нервите ви ще са опънати до предел. Ретроградният Марс във Везни ще затрудни още повече действията ви и това ще ви обезкуражи. Няма да може да се решите в коя посока да тръгнете, кое решение да вземете, а събитията през този период, ще ви притискат! Така много вероятно е краят на месеца да ви намери затворени в себе си, опитвайки се да решите проблеми, за смисъла на вашия живот и начина, по който може да печелите пари!

Рак
хороскоп  рак април  2014Април ще е решаващо кармичен за въпроси, свързани с дома и кариерата ви. Няма да ви е лесно да вземете решение, защото тези две неща някак трудно се свързват последно време, но събитията сами ще ви накарат да се  решите и установите в една посока! Доброто на фона на създалата се сложна ситуация ще е Венера. Тя ще ви създава романтично настроение, а за някои това може да е една кармична любов. В средата на месеца с Лунното затъмнение на 15.04.14, ще трябва да сте по-внимателни от всякога! Проблеми в дома, семейството или пък на душевна основа могат да се окажат повод за злополука или радикални промени, както в семейството така и в работа ви! Слънчевото затъмнение на 29.04.14 в зодията Телец, насочва вниманието ви към връзки с приятели и група от хора. Не е отрицателно влиянието му, но носи големи промени.

Лъв

хороскоп  лъв април 2014

Април, както за всички представители на зодиите така и за Вас е един от най-сложните и може би изтощителни месеци. От 08-23.04.14 ще сте обвързани с много срещи и разговори, повечето от които са свързани с едно обучение или хора намиращи се в чужбина. Лунното затъмнение на 15.04.14 ви кара да се чувствате малко изнервени с хората около вас. Много възможно е с някои от тях да се разделите завинаги! Краят на месеца също изисква да си “мерите приказките”, да внимавате когато шофирате или боравите с машини и остри предмети! Възможни са злополуки! Слънчевото затъмнение на 29.04.14 в Телец, ви кара да промените мирогледа си към професионалната кариера или начина, по който си изкарвате прехраната!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.