Хороскоп – август 2015

Какво казват звездите...

01.08.2015

В последно време всеки един от нас живее с един въпрос, касаещ различни сфери от живота му – “Ще го бъде ли или няма да го бъде?”.

Съдбоносен месец е август! Друга интересна и актуална тема е: “Колко струва суетата на човечеството?” и още … “Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят от изток до запад, и от север чак до морето и всичко, което е в света – и пари, и богатства, и удоволствия, и загуби  душата си?” (Мат. 16:26).

Хороскоп – август 2015

ОВЕН

Сложно ще е за чувствата и финансите ви през август! Объркани сте и това прави нещата още по-сложни! Опитайте да споделите с близки хора до 07.08.15, защото може да получите добър съвет! След 09.08.2015 с Марс от зодия Лъв, ще се почувствате много по-дейни и силни, но ще трябва да се откажете от “необмислените си и рисковани действия! Понякога, за да спасиш брака или едно професионално съдружие се изискват жертви и вие трябва да сте подготвени за това!

ТЕЛЕЦ

Усещането, че нещо се “изплъзва из под погледа ви” в дома, създава едно странно напрежение и страх от утрешния ден! Един стар и неприятен сценарий, като че ли отново се появява на сцената, касаещ пари, любов, партньори! След 07.08.2015 получавате кураж и вземате нещата в “свои ръце”! Но както за всички, така и за вас ще важи дилемата “беден и богат” , “щастлив и нещастен” и каква е цената на суетата, която кара хората да носят маски?! По-добра е втората половина на август, използвайте я за да преоткриете себе си! С помощта на Юпитер след 11.08.15 ще се почувствате  по-весели в компанията на любимите хора и това ще ви даде “криле” да продължите напред! Това е моментът, когато  получавате истинския  “бонус “за положения от вас труд, търпение и нов вид философия за живот!

БЛИЗНАЦИ

С началото на август много от непродуктивните ви идеи, връзки и желания ще излязат на повърхността и ще търсят неотложна промяна и действие от ваша страна! Така след 09.08.2015 срещите и разговорите със стари приятели, роднини и познати ще зачестят! Проблемите на семейството след 12.08.2015 идват на дневен ред и е крайно време да приключите окончателно с тях! Дилемата е между работата (кариерата) и дома (и семейните задължения), но често пъти едното е за сметка на другото, което  вие сами ще трябва да изберете!

РАК

Бъдете много внимателни с любовта, парите (кредити), тайните, наследствата и връзките ви с роднините! Много вероятно е в странните си емоционални желания за “още” да загубите повече! Избягвайте неприятните стълкновения за пари или любов, защото измамата е налице и единственото възможно нещо е да се поучите от грешките си  и да забравите, като простите!

Решенията ви касаещи работата и любовта около 08.08.2015 ще са сполучливи, а резултатите явни още през декември на 2015, затова не пропускайте възможността! След 12.08.15 с Юпитер в Дева може да очаквате едно много важно запознанство или кратко пътуване за развлечение и почивка, което да изиграе решаваща роля за бъдещите ви мечти  и популярност! Пълнолунието на 29.08.15 в зодия Риби ще ви направи много романтични и творчески заредени, а това ще ви окуражи!

ЛЪВ

Август е месец за равносметка. От 2012-2013 много неща се промениха в живота ви, но някои от тях, като че ли не се оказаха толкова сполучливи и печеливши, колкото очаквахте. Във връзка с ретроградността на Венера във вашата зодия, не е желателно до края на месеца да влизате в нова връзка или да инвестирате в ново творческо  съдружие. Със сигурност някои идеи и приятели от близкото минало ще се завърнат отново в живота ви, но това е с цел, за да ви направи по-предпазливи към евентуални грешки и размисъл към едно по-разумно бъдеще! След 09.08.15 с Марс във вашата зодия ставате по-напористи и секси, но и войнствено настроени. Затова е необходимо да избягате излишни рискове и показно поведение, за да не загубите с това си поведение! След 12.08.2015 по-далновидните от вас могат да променят жизнения си стандарт към по-добро, а други да превишат опасно, емоционалния си и финансов лимит! Всичко ще зависи от вас и вашите действия и цели! Така след 14.08.2015 с Новолунието във вашата зодия, поставяте ново начало  в семейството и обществото, като се промените изцяло!

ДЕВА

Най-силният за вас от лятото на 2014 насам е  август 2015! Юпитер ще премине след 11.08.2015 във вашата зодия и оптимизмът ви ще се засили! Мечтите на много от вас могат да станат реални, стига да са логични и да не преувеличавате в очакванията си, спрямо другите! След 07.08.15 с помощта на Меркурий, също във вашата зодия, получавате възможност за един път в чужбина или откривате най-доброто решение за развоя на настоящата ви и бъдеща работа и дом. Множеството срещи и контакти до 27.08.15 ще са сполучливи само, ако избегнете носталгията, страните любовни контакти и незаконните финансови операции ! С Пълнолунието в края на месеца ще се наложи да жертвате нещо в името на доброто на семейството или на една професионална връзка!

ВЕЗНИ

Отношението ви спрямо приятелите и любимите хора през август изисква малко повече добро поведение и съчувствие от ваша страна, защото е вероятността да се разделите с някого е голяма, а това разбира се ще ви натъжи силно! След 09.08.2015 социалният ви живот и контакти  ще се увеличат, а това ще е предпоставка за по-голям избор и възможности за творческа изява. Вероятно  до края на месеца да участвате в различни мероприятия  и да се срещнете със стари приятели или пък да се запознаете с много нови хора, но е нужно да  не се доверявате на всички и всичко! Особено около Новолунието на 14.08.2015 ще трябва да сте най-внимателни! След 27.08.2015 Меркурий ще ви е навести, което ще помогне на търговските ви и интелектуални взаимоотношения с другите. Но за сега е по-добре да запазите повечето от тях в тайна за известно време и да не  избързвате с крайните си решения!

СКОРПИОН

През месец август определено трябва да внимавате с професионалните си ангажименти и бизнес отношения. Има риск да объркате работата с любовта, а това няма да е добър ход! Може също да обещаете много повече отколкото е възможно да свършите и да се компрометирате без дори да подозирате. Всичко това разбира се ще ви създаде напрежение през първите 10 дни от август. След това настроението ви ще се повдигне, защото някои от поставените ви цели, ще се сбъдват без много усилия. Просто по чудо! Повечето срещи с приятелите от миналото и неочакваните запознанства в края на месеца или една отдавна желана дестинация в екзотична страна, ще ви се отрази чудесно! Единственото нещо, което все още ви кара да се чувствате някак “притиснати до стената” са финансите! Пълнолунието на 29.08.2015 обаче, със своята романтичност, ще се погрижи да се отпуснете в компаниите на любимите хора и да забравите за известно време!

СТРЕЛЕЦ

Ретроградната Венера до края на август ще “слага спирачки” в поставените от вас цели и желания, а това допълнително ще усложнява ситуацията! Нещо може да се провали в последния момент и да ви разочарова на свой ред, но пък ще засили вниманието ви около нещо или някой, което до сега ви отбягваше! Така стигате до извода, че “не всичко, което блести е злато”! След 09.08.2015 независимо от създалите се трудности и наложени ограничения ще успеете да си поставите нови цели в живота. След 12.08.15 Юпитер променя своя зодиакален знак, а това е важен 12 месечен период за вас, касаещ работата ви и дома. Изисква се да сте по-стриктни към евентуални възможности за обществено и бизнес разрастване, защото това може да е “нож с две остриета”! Пълнолунието около 29.08.15 ще ви наведе на мисълта за срочно намиране на отговорни решения около   дома ви.

КОЗИРОГ

Този месец ще се окаже напрегнат при уреждането на имотните ви и интимни взаимоотношения с другите хора или институциите, засягащи тези теми. Още от самото начало ще разберете, че нещо не се развива така, както би ви се искало! Със сигурност има и нещо, което се развива зад гърба ви, а това не е много добре, защото когато разберете ще ви е сложно да го асимилирате! Добре е, че в края на месеца ще имате възможност да откриете най-доброто решение за всички тези недоразумения! След 11.08.15 Юпитер променя зодиакалната си позиция и отново ще може да мечтаете или пък просто да се отправите на дълъг път, оставяйки проблемите зад гърба си! Краят на един начин на живот и отношение, спрямо близките и начина  ви на живот е факт с Пълнолунието на 29.08.15.

ВОДОЛЕЙ

Ретроградната Венера от зодията Лъв до края на месеца, ви носи само разочарование в брака или бизнеса, а това разбира се отразява и на самочувствието ви! Със сигурност в края на август отношението ви към всичко това ще е коренно различно! Истината е, че по-добри решения за създалите се трудности, бихте открили през септември! Затова не бързайте да казвате “крайната си дума”, няма да бъдете обективни! Сложно е в следващите 20 дни, защото присъствието на трето лице ще е наистина едно изкушение, но и сериозна заплаха за сигурността на работата и семейството ви!

РИБИ

Последният месец от лятото ви намира с грижи около работата или здравето, а това не ви кара да се чувствате много добре. Желателно е да не променяте много от вече установените си навици и ежедневна програма, за да не се окажете в по-сложна ситуация, отколкото бихте си представили. И още един съвет, ако в ежедневието, на работа или във фитнеса залата някой се опита да ви ухажва, ще трябва да го избегнете, защото това със сигурност няма да е във ваша полза! След 12.08.15 с преминаването на Юпитер в зодия Дева определено ще усетите един прилив на ентусиазъм и влечение към обвързване! Пълнолунието на 29.08.2015 ще ви накара да жертвате нещо в името на доброто си АЗ (име) и взаимоотношения с другите, затова не съжалявайте! Много скоро ще се убедите, че този компромис си е струвал!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.