Хороскоп – февруари 2014

31.01.2014

Астро прогноза за февруари 2014Днес посрещаме най-краткият и обикновено най-студеният месец за годината. Какво ни вещаят звездите през февруари. Дали ще успеем да останем с топли мисли и чувствам въпреки минусовите температури навън и как да извлечем най-доброто от предсказанията им, за да постигнем максимално високи резултати във всяка една сфера на живота.

Прочетете своя хороскоп и бъдете подготвени за предстоящите събития.

 

зодия овен февруари 2014ОВЕН – Венера през месец февруари ще Ви помогне да изясните и стабилизирате професионалните си и лични взаимоотношения и да подобрите финансовото си състояние,като цяло. Марс във Везни ще продължи да създава известно напрежение в контактите ви с другите. Избягвайте задкулисните игри и сделки на тъмно, защото след 06.02.14 Меркурий става ретрограден и истината излиза на яве. В средата на месец февруари е много вероятно отново да се сблъскате с проблеми от края на януари. Една връзка, лична или професионална, ще бъде нарушена или разрушена изцяло около 26.02.14. Затова пък, Пълнолунието в средата на месеца ще успее да възстанови накърненото Ви самочувствие.

зодия телец февруари 2014ТЕЛЕЦ – факта, че Венера през февруари вече не е ретроградна ,за вас е от особено значение, защото това е вашия управител. Така емоциите Ви ще станат по-приятни, а мислите по-оптимистични. Ще възстановите социалните си и приятелски контакти. На 06.02.14 Меркурий става ретрограден и ще трябва да сте по-внимателни, когато става въпрос за професионални договаряния и ангажименти. Ако обаче се налага да се съгласите или подпишете договор, трябва да имате впредвид, че в близко бъдеще нещата ще се променят и те няма да са такива, каквито сте договорили в началото. Възможно е средата на месец февруари да Ви накара по един или друг начин да се почувствате несигурни, но една промяна със сигурност е за доброто Ви бъдеще! Трудно е наистина да се съчетава хармоничното, работата със семейството, но с добра организация и воля – всичко е възможно. Трудни са дните около 26.02, защото са наситени с непредвидени събития. Известно е че вие сте зодия, която не обича радикалните промени и непредвидените ситуации, но трябва да погледнете на тях като на нещо нормално за динамичния живот на 21 век или нещо, което е физиологично.

зодия близнаци февруари 2014БЛИЗНАЦИ – в началото на месеца ще се договаряте професионално и на пръв поглед всичко ще върви добре. Малко след първата седмица обаче, проекта ще бъде замразен. Управителят ви Меркурий на 06.02.14 преминава в ретроградна позиция. До края на месеца очаквайте трудности и закъснение на информация, или програмирани пътувания и обучителни програми. Затова пък, Венера се завръща от в директно движение и успявате да получите закъснели финанси или емоционални съобщения, които очаквате отдавна. На 15.02.14 завръщането на лица, с които Ви е много приятно и имате взаимно разбиране, ще Ви направи щастливи и приятно изненадани. Месецът завършва с квадратурата на Уран с Юпитер, което може да Ви превърне във философски революционер-реформатор, но дозирайте тази енергия много добре, защото може да не се окажете „зад борда“ в определена ситуация.

зодия рак февруари 2014РАК – през февруари усещането Ви за напрежение в семейството може да продължи в известен смисъл, но завръщането на Венера в директно движение ще Ви накара да се почувствате много по-добре. Разчитайте на помощта на близки партньори и хора, за да подобрите създалата се ситуация. От 06.02.14 Меркурий ще е ретрограден, което може да забави развитието на едно пътуване или творческа идея. Пълнолунието на 15.02.14 ще Ви притисне финансово, затова ограничете излишните разходи и обърнете особено внимание, когато оперирате с пари.

зодия лъв февруари 2014ЛЪВ – проблемите с работата и професионалната Ви реализация постепенно намират решение. Ще трябва обаче да се подготвите за недоразумения и закъснения, свързани с финанси и бюрократични институции. Въпроси, които касаят бъдещи проекти и планове, е възможно да бъдат отложени или да срещнат трудности. Пълнолунието на 15.02.14 във Вашата зодия ще Ви направи много енергични, еротични и емоционално привличащи. Ежедневните Ви действия ще увеличат скоростта си.

зодия дева февруари 2014ДЕВА – хармонията в любовта и в живота Ви се възстановява през февруари. Венера преминава в директно движение и е основен фактор за това, както и възможността да успеете в прокарването на творческите Ви проекти. Възможно е да се срещнете или възобновите разговори с хора, свързани с работа Ви, но не очаквайте да получите ясни и точни отговори до края на месеца. Този проблем ,около професията, ще се обостри в средата на месеца и психическото Ви напрежение ще нарасне. Възможно е около 26.02.14 да очаквате радикални промени, които да са предизвикани от вас или да се появят съвсем неочаквано и да изискват бързи решения.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.