Хороскоп март 2015

28.02.2015

“Край на илюзиите и начало на един по-рационален и ползотворен живот”

Месец март се очертава да е ползотворен, изпълнен с нови предизвикателства и успехи, и наситен с много положителни емоции.

ОВЕН

С Марс (вашият зодиакален управител) през целия месец март във зодията ви, ще се чувствате силни и борбени, понякога повече от необходимото! Това пламенно чувство ще бъде подсилено и от присъствието на Венера (пари ,любов и връзки), която пък засилва чара и страстта ви в любовта. На фона на тази блестяща еуфория и ярко изразено самочувствие, ще трябва да внимавате някой да не ви “подложи крак”, защото Слънчевото затъмнение на 20.03.15 крие разочарование от настоящето и хората от ежедневието и работата.

Независимо от всичко в интимен и финансов план ще се чувствате по-добре след 17.03.2015. Но ще трябва да избягвате комерсиалните сделки, задкулисните игри и да се грижите повече за емоционалното си здраве.

ТЕЛЕЦ

За вас март ще от решаващо значение по въпроси, свързани със семейството. Може съвсем неочаквано да организирате един малък празник в чест на новия ви съдружник, съквартирант или нов член на семейството. Пълнолунието на 05.03.2015 ще върне радостта в душата ви. Последните преобразувания в работата ви или някои други сериозни ежедневни ангажименти ще приключат до 12.03.2015. Внимавайте само около 10-11.03.15, защото може нещо важно да пропуснете от притеснение или да не забележете завистта на ваш близък. Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 ви прави по-влюбени, щастливи и творчески настроени.

БЛИЗНАЦИ

Трябва да се заредите с много енергия и търпение, защото за вас месец март е изпълнен с много движение, съобщения и срещи свързани с дома и работата. На 05.03.2015 ще трябва да сте подготвени да вземете едно важно решение около всичко това! Дните около 11.03.2015 пък ще са много радостни и оптимистични, защото връзките и срещите ви с приятели и хора в групи с общи интереси, ще ви накарат да мечтаете отново!

Цялата кореспонденция и умствен труд след 13.03.2015 ще е около кариерата и работата ви. Истината за отношенията и бъдещето на професионалните ви връзки ще бъде разкрита със Слънчевото затъмнение на 20.03.2015.

Избягвайте САМОЗАБЛУДИТЕ и прекалено “красивите романи”, било то професионални или интимни!

РАК

Не е никак лесен за вас месец март от гледна точка на това, че професионалните ви ангажименти ще са много повече отколкото може да поемете! Целият този суров труд обаче ще ви доближи до желаната цел, но и завистници няма да ви липсват, затова бъдете нащрек! Най-разочароващото ще е, че хората “противници” ще са вашите близки съдружници или любими! След 13.03.2015 обаче ситуацията преминава във ваши ръце и вие ще може да подпишете един сериозен договор или да вземете решение за съжителство. Истинските приятели ще застанат до вас след 17.03.2015 и ще ви зарадват приятно с присъствието си или чрез предложенията, които ще ви направят. Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 пък носи сбъдването на едно желание! Така всяка трудност в началото на месеца е била за ваше добро!

ЛЪВ

Началото на март е и начало за едно по-оптимистично настроение. Нещо, което през февруари ви се струваше нереално, сложно и трудно осъществимо, сега ще се реализира. Една неочаквана помощ или предложение ще ви даде криле! Ще пътувате в чужбина, ще спечелите в един спор или съдебен казус (ако имате такъв), ще прегърнете любими хора. Сила, радост и ентусиазъм изпълват душата и сърцето ви през този месец! Единственото нещо, което все още трудно разрешавате е проблемите с финансите! Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 ще ви покаже именно тези слаби черти по отношение на интимните връзки, финансите и наследствените ви проблеми, и ще трябва да вземете срочни мерки за това!

ДЕВА

Началото на март ще ви зарадва с една  сума от пари, подарък или красив интимен жест. Около 10.03.2015 една ваша цел ще даде  първите си резултати. Пълнолунието на 05.03.15 е във вашата зодия, което ви прави емоционално сантиментални. Нещо във вашия живот приключва завинаги, а друго започва от начало! Така желанието ви да сте по-близо до  любимите хора, ще се засили още повече след 13.03.15.

Със Слънчевото затъмнение след 20.03.15 много от установените форми на поведение и връзки в семейството ви ще се променят тотално! Повече нищо няма да е така, както е било до сега! Някои хора ще си отидат завинаги други ще дойдат, за да ви променят. Така за първи път ще усетите кое е онова което не ви харесва и кое е това, което ви прави щастливи!

ВЕЗНИ

“Лондонски дъжд” за вас ще е месец март. От една страна ще имате много поводи за радост и добро настроение, а от друга няма да ви липсва напрежение и яд. Зад всичко това стои разбира се Марс, който ви прави борбени, секси, но и заядливи! Ето защо много вероятно е да се разделите с хора, които не знаят “какво искат на практика” или с идеи и творчески планове, които нямат вече практично приложение и смисъл за  бъдещето ви! Така под натиска на едно създало се напрежение около 10-11.03.15 вземате важни радикални решения около тези теми. Слънчевото затъмнение на 20.03.15 преустановява един непродуктивен начин на живот и работа, което ви освобождава от множество неприятни задължения.

СКОРПИОН

Много работа ви чака през март, затова грижете се за здравето си. Въпреки всичко, тези усилия ще дадат своите резултати и около Пълнолунието на 05.03.2015 ще бъдете удовлетворени от постигнатото. Затова дните 04-06.03.15 са много добри, за да отпразнувате успеха си. След средата на месеца е чудесен период за вас! Срещите и връзките с другите хора, ще ви радват особено, защото ще сте в центъра на внимание за много от тях. Обвързаните ще изживеят страстта на любимия  отново, а необвързаните ще се почувстват желани и ухажвани. Така Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 сбъдва една дългоочаквана мечта, свързана с любовта, децата или един творчески план. Ще трябва обаче първоначално да не се “извисявате в облаците” от радост, а да останете здраво закрепени за земята, за да избегнете някои фатални грешки за в бъдеще!

СТРЕЛЕЦ

Един от силните и обнадеждаващи месеци на 2015 за вас е март! Още в самото му начало ще има поводи и събития, които да ви карат да се чувствате ентусиазирани и щастливи. Единственото сложно нещо, за което ще ви е трудно да вземете решение (около 05.03.2015), ще са възникналите въпроси около личните цели, работа в една група или в нещо, свързано с чужбина и любимия човек, децата и хобито. На 10-11.03.2015 обаче нещо съвсем изневиделица ще ви даде възможност да вземете най-доброто решение и да успеете в поставените от вас цели. Изпълнени сте с много енергия и радост през този период. Само финансите ще се онези, които отново помрачават до известна степен този положителен климат. Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 ще ви покаже кое е това което трябва да промените от сега и за напред в дома и работа си!

КОЗИРОГ

Март месец започва с един отговор или предложение, което очаквахте от известно време (януари) и е свързано с ежедневието ви, приятелите или една умствена работа. Също и по въпроси свързани със семейството, парите и работата ви като цяло. С една дума нещо решава всички тези проблеми във ваша полза, съвсем неочаквано! Дните около Пълнолунието на 05.03.15 ще ви зареждат с радост и мисли за един път в чужбина или срещата ви с хора намиращи се надалеч, както и реализацията на едно обучение или философски проект. Близките ви ще ви подкрепят, а вие ще блестите от радост и жизненост. В интимен план нещата се подобряват значително след 17.03.2015. Благодарение на Слънчевото затъмнение на 20.03.2019 ежедневието ви се променя и всичко непродуктивно си отива, а упоритият ви труд се възнаграждава.

ВОДОЛЕЙ

До 13.03.2015 Меркурий е все още във вашата зодия и от началото на 2015 ви показа и научи на много в сферата на връзките и договарянето! Идва ред да приложите всички тези знания, идеи и запознанства на практика! Така че март ще е месец с много движение, договорки, срещи и реклама на бизнеса. Подписвате важни документи след 17.03.2015, защото тогава ще имате възможността да намерите най-доброто за вас финансово решение. Всичко върви като по план, само внимавайте около 17.03.15, когато едно събитие ще наруши семейната ви хармония! Слънчевото затъмнение на 20.03.2015 ще ви напомни за неприятните финансови ангажименти и емоционални проблеми, свързани със секса и парите!

РИБИ

Най-после си отдъхвате финансово, месец март ви носи положително развитие в това отношение. Може също да получите и похвала или едно добро развитие за творческите си проекти, което също ще има отношение към бъдещите ви финанси и интереси! Пълнолунието на 05.03.15 ще засили желанието ви да се обвържете, било то професионално или интимно. Около 10-11.03.15 може да получите добро предложение за една покупка, изгодна за вас, но ще трябва да обмислите разумно разбира се, без да влагате излишни емоции! Така след 13.02.15 дните ви са изпълнени с много кореспонденция и движение. След 17.03.15 всяко ваше действие вече ще има реално и сериозно покритие. Слънчевото затъмнение на 20.03.15 във вашата зодия, дава началото на един 2,5 годишен период, където личностната ви промяна и връзките с другите хора ще бъдат коренно променени! Със сигурност ще бъдете център на внимание през този период от време и ще ви трябват сили и вдъхновение, за да се задържите на върха!

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.