Хороскоп юни 2014

Какво ни очаква през месецът, който дава старт на летния сезон

29.05.2014

Въпреки неспиращите валежи, слънцето все по-настоятелно се бори да ни покаже, че лятото е вече тук. Открихме и плажния сезон с няколко бани, така че сме напълно готови да се впуснем в горещи летни летни приключения.

Но какво са ни замислили звездите за този месец?

Хороскоп юни 2014 – Меркурий става ретрограден и носи някои променливи настроения.

Овен

Юни започва с разговори около дома, миналото, душевни преживявания или член на семейството ви. За съжаление няма да можете да намерите решение, защото Меркурий става ретрограден и след 18.06 преминава в Близнаци. Ще настъпи период на словесна неразбория и отложени срещи. Средата на месеца също ще е сложна, защото Марс ,вашият управител, ще е в тежка комбинация с Плутон, което може да е причина за злополуки и неприятности(25.05), в следствие на една борба за власт, за оцеляване. Бъдете много внимателни!

Новолунието на 27.06.14 в зодията Рак, ще постави началото на нови отношения в дома и душата ви.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на месеца ще трябва да сте по-внимателни, когато се изразявате или придвижвате. Възможни са недоразумения на работа или проблеми със здравето. Всичко това, причинено от ретроградния Меркурий. Повече внимание се изисква около 25.05.14, защото сте предразположените  към злополуки, причинени от силен стрес или гняв. Новолунието на 27.06.14 ви кара да се помирите със съседи и близки. С Венера до 23.06.14 ще сте защитени по един или друг начин емоционално и финансово. Много вероятно е един таен любовен роман да се “възпламени” отново. А за онези, които нямат – такъв ще почувстват известно душевно облекчение след настъпилото напрежение.

 

БЛИЗНАЦИ

Този месец ще е малко странен и вие няма да се почувствате особено добре. Това е така, защото след 07.06 .14 Меркурий ще е ретрограден. Възможно е да се затворите в себе си за известно време и да не сте толкова общителни както обикновено. Също през този период не е желателно да започвате нищо ново, нито да подписвате различни документи. Ако пък е наложително, трябва да знаете, че след известно време всичко ще бъде не така както сте го договорили в началото. Дните около средата на месеца(15-25.06.14) със сложната комбинация между Марс, Плутон и Уран е възможно да ви причинят  силен емоционален или физически сблъсък. В края на месец юни, ще се почувствате особено нервно превъзбудени. Което няма да е добре нито за вас, нито за околните. Изисква се да запазите хладнокръвие и да бъдете по-дипломатични!

 

РАК

В началото на месеца, Меркурий ще е във вашата зодия, но общуването, срещите и мислите ви няма да са на добро ниво, защото след 07.06.14 той става ретрограден. Ако се налага да се договаряте за нещо, ще трябва да сте  подготвени, че в последствие много нещата няма да останат същите от първоначално договорените! Независимо от този факт, срещите с приятели, които не сте виждали отдавна ще ви донесат приятни преживявания. На новите запознанства през този период, не разчитайте много! В средата на месеца, със сложната комбинация между Плутон, Марс и Уран, ще ви се наложи отново да изживеете едно душевно напрежение, случило се в средата на април. Желателно е да стоите настрана от шумни нощни компании и хора, които са подозрителни и нервни. Не са изключени и семейни сблъсъци с домашно напрежение или насилие. Новолунието във вашата зодия, в края на месеца, ще отвари нова страница в живота ви за следващите 12 месеца.

 

ЛЪВ

Особено динамично започва юни за вас, като работата и бизнесът ви намират почва за реализация. Огромната енергия обаче, с която сте заредени през този период, може да се окаже повод за вътрешни конфликти или злополуки. Така че бъдете по-внимателни особено около 14.05 и 25.06..

През май от една страна ще се срещнете с много  хора, които не сте виждали отдавана и това ще ви зарадва, но от друга общуването и разговорите ви ще са малко объркани и неясни, поради ретроградният Меркурий (особено след 18.06). Обществената ви хармония ще се възстанови чак след 25.06.

 

ДЕВА

Може месецът за вас да започва добре, но много скоро (от 07.06) ретроградният Меркурий (вашият управител) ще създаде проблем и напрежение в общуването и реда на ежедневието ви. Внимавайте за да избегнете всякакъв тип беля, от типа с кого се обвързвате, какво казвате, изпращате, като съобщение, информация, когато шофирате или оперирате с чужди пари. Особено около 14.06! Трудности ще има между  работата и семейството през този период. Решение ще намерите в края на месеца, затова останете хладнокръвни и не избързвайте с изводите.

 

ВЕЗНИ

Месецът започва с много енергия за разрешаване на различни проблеми и точно, когато решите, че всичко се погажда, ретроградния Меркурий ще наруши реда. Очаквайте закъснения, отложени срещи и непредвидени ангажименти. Не давайте воля на нервите си около 14.06, следете за здравето си и не рискувайте в нищо! Не се карайте с близки хора, защото след това горчиво ще съжалявате. Може да ви е трудно да свикнете с новия ви начин на живот, но временно просто го  налага. Бъдете търпеливи!

Нови възможности за мечтите и идеите ви получавате след 27.06.14

 

СКОРПИОН

Началото на месеца е продължение на терзанията и двоумения ви около една лична или професионална връзка, започнали през май. Положението става още по-объркано с ретроградния Меркурий след 07.06. Около 18.06 се изисква да сте по-внимателни към въпроси, касаещи съдебни дела, разговори, пътувания в чужбина или хора намиращи се там. Дните около 14.06 може да ви направят напрегнати, нервни и маниакални по отношение на някои въпроси. Не са изключени и здравословни проблеми, така че вземете мерки! Имате усещането, че всички са се съюзили срещу вас и това все повече ви разстройва! Може и да имате основание за това, а може и да нямате. Потърсете отговор! Въпросът е да не упражнявате толкова напрежение, както върху вас самите, така и върху хората около вас!

 

СТРЕЛЕЦ

Юни започва със сериозна развръзка около една  лична или професионална връзка. Намесата на приятелите в теза тема ще има повече отрицателен ефект, отколкото помощ, майте го в предвид. Затова пък общественият ви живот ще е изпълнен с множество приятни емоции и това ще подпомогне настъпилата ситуация. Сложности и недоразумения ще има поради усещането, че другите не ви разбират, но след месец юни всичко ще си дойде по местата. На 24.06. Венера застава срещу вас и вниманието ви ще е изцяло насочено към един много близък за вас човек.

 

КОЗИРОГ

Нещата в професионален план намират своя път за развитие, но недоразумения ще има, защото след 07.06 Меркурий става ретрограден и това ви създава проблеми. Въоръжете се с търпение, което вие винаги сте имали и много скоро всичко ще си дойде в своя ред. Около 14.06 е  възможно, проблемите на април да се завърнат на сцената и ще се наложи  да се въоръжите с много разум и търпение за окончателното им решение! Не бъдете нервни, ако другите не ви разбират! Временно е! Всеки има свой начин на живот и гледна точка! От друга страна, може би е крайно време да вземате радикални мерки за промяна!

 

ВОДОЛЕЙ

Трудно се очертава началото на юни за вас Водолей. Нищо няма да е така както сте си го планували! Недоразумения и отложени срещи за вас е подготвил ретроградният Меркурий след 07.06. Затова не избързвайте с решенията си , защото около 14.06 Марс в квадрат с Уран, може да ви подтикне към различни неприятни случки и перипетии! Творете, но не бързайте, когато става въпрос за неща, свързани с чужбина или за съдебни спорове!

 

РИБИ

Доброто на юни е, че започва с множество флирт. Ще трябва обаче да сте по-внимателни, защото се очакват и още толкова обърквации. Ретроградният Меркурий след 07.06 щенаправи трудно общуването ви с любимите хора и ще ви създаде трудности при осъществяването на творческите ви проекти! Не инвестирайте около 14 .06, в никакъв случай! Много вероятно е да сте мишена за финансова измама! Не влизайте в пререкания в нощни заведения с непознати хора. Не се доверявайте на не така познати “непознати”. Бъдете подготвени и за неочаквани разходи, които ще ви изкарат извън равновесие! Новолунието около 28.06 ще ви накара да погледнете по друг начин на интимния си и творчески живот.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP