Хороскоп за април 2015

01.04.2015

Месецът на най-радикалните и неочаквани промени в социалния ни живот и връзките за тази години! Както и месецът с най-сложното Лунно затъмнение – 04.04.2015.

“Посрдеством тези процеси осъзнаваме, че вземането от друго човешко същество, когато не искаме да дадем, е емоционална (материална) кражба и се наказва от Съдбата (закона)! Вселената не се интересува какво имате или нямате, тя държи на равновесието и взаимодействие на даването и вземането” -Лиз Грийн

Не взимайте повече отколкото може да дадете и не давайте всичко! Така другият човек никога не би се потрудил (усъвършенствал)! Помогнете му (научете го), но не го осакатявайте, давайки му всичко на готово, като го правите “интелектуален инвалид” и бъдещ безпомощен човек! Нужно е да създадем равновесие на духа и благата около нас, за да оцелеем за в бъдеще!

Хороскоп за април 2015

ОВЕН

Април е месецът с многото срещи, запознанства, раздели, разговори, действие и бързи и неочаквани решения. Със сигурност ще остане незабравим! Събитията му ще са от голямо значение за бъдещето ви! Особено за родените около 04.04.! Опитайте се да си направите една равносметка на всичко, което изживявате през този период, за да разберете къде грешите и какво трябва да промените! Колкото до финансите ви, както и емоциите се изисква сдържаност и логични действия около 18.04.2015, за да не съжалявате за в бъдеще! Април е сложен и кризисен за вас, но крие и възможности, защото Новата Луна на 18.04.2015 е във вашата зодия и ще ви даде силата да поемете отговорността в семейството и на работа, без да изразите отрицателни емоции от типа “защо все на мен” или “аз винаги трябва да съм пръв и независим, №-1 на всяка цена”! Само така ще бъдете облагодетелствани за напред! Това важи в голяма степен за родените,около 17-19.04! Бъдете пълководеца в един колектив (семейство), покажете смелост, а не тиранина със сила в ръце!

 

ТЕЛЕЦ

Началото на април ще е напрегнат и изпълнен с множество не до там приятни ангажименти около работата и здравето! Може би сега е момента да промените много от навиците и обноските си, за по-доброто ви бъдеще? Да станете по-енергични и отговорни, като и да “вземете нещата в свои ръце”. След 15.04.2015 ще имате възможността да кажете това, което мислите и да стартирате бъдещите си планове (ако имате такива). Бъдете по-умерени в действията си около 18.04.2015, защото множеството промени в ежедневието и на работа, могат да провалят някои от плановете ви или да не се получат толкова добре, колкото очаквате! При всички положения обаче след 21.04.2015 една цел, свързана с нещо което ви харесва и има отношение с финансите и секса, ще бъде реализирана!

 

БЛИЗНАЦИ

За вас месец април ще е динамичен с ясно подчертани творчески цели. Зареден с много любов и силни чувства, но в самото му начало ще ви е трудно да изразите всичко това, преди да сте приключили със старите си и не продуктивни отношения! Сега е моментът и не го пропускайте! До средата на месеца април общественият ви живот ще е бурен и изпълнен със срещи, запознанства и появата на нови и оригинални идеи! След 11.04.2015 Венера ви е на гости. Това ви носи любов и пари, но и трудности за някои, както и носталгия за други! Със сигурност няма да е лесно както преди! Ще трябва да сте много по-отговорни към партньорите и финансите си, ако искате да избегнете бъдещи неприятности! Около 18.04.15 ще трябва да сте подготвени за някои проблеми с работата, здравето, както и “удари под кръста от приятел”! Не се отчайвайте! По-добре е истината, отколкото красивата лъжа! Заложете на новите запознанства, идеи и приятели в края на месеца!

 

РАК

Вие сте в групата участници на силни емоционални преживявания през април, както Овен, Везни и Козирог. Но какво има да ви разказвам, проблемът е във връзките (интимни и професионални), а и си го знаете вече от 2012 насам! Това е последният месец, където отново трябва да променяте всичко тотално и от начало! Какво да се прави, за ваше добро е! Домът и семейството, ако не са здрави носят последствия след себе си, както в професионалния, така и в обществения ви живот! Затова е крайно време да ги разрешите! Важи особено за родените на 05-07.07. Затова пък месец април ви носи множество добри запознанства и развлечения. Разчитайте на помощ от приятели, било то от социалната мрежа или от онези, които са близо до вас! Съветът ми е да се забавлявате, но да не вземате сериозни решения за съвместни професионални ангажименти (съжителство) около 18.04.2015, нито да сте прекалено напористи, секси и борбени! Умереността и логиката през този период, ще е по-добрият вариант за любов и финанси! Разчитайте на помощ, но не и на съдружие, защото не знаете пълната истина! Сигурно е, че ще имате промяна в дома и работата си след 18.04.2015, но е за добро!

 

ЛЪВ

Труден за професионалните ви ангажименти и резултати е началото на април! Може ангажиментите ви да се увеличат, а парите да са по-малко или въобще някои професионални планове да се провалят или пък решавате да ги промените! Със сигурност трябва да се погрижете повече за емоционалното си и телесно здраве, както и за хармонията в ежедневието си! Лунното затъмнение на 04.04.2015 ще донесе вести от добрите стари приятели и роднини! Те ще ви подадат ръка и много от проблемите ви ще бъдат решени! След 11.04.2015 дните ви се изпълват със срещи и задължения от обществен характер. Една особено важна цел ще бъде реализирана в края на месец април, което ще ви зарадва особено! Новата Луна на 18.04.2015 ви дава “зелена светлина” за едно пътуване и нови планове около чужбина, едно обучение или реализацията на големите ви философски планове. До тогава бъдете умерени в действията и думите си!

 

ДЕВА

Най-накрая месец април ви носи желаните от вас положителни резултати от усилията и действията ви около финансите и интимните ви отношения. Най-после може да си отдъхнете, да се успокоите и да се почувствате щастливи! Сега е моментът, когато един път към чужбина или връзката ви с хора, намиращи се надалеч или пък, реализацията на един философски план могат да бъдат осъществени! Разбира се Лунното затъмнение на 04.04.2015 за последен път ще ви измъчи относно парите, секса, данъците, кредите и отношенията ви с близките, но няма как! Та нали все изчаквате и не предприемате нищо по тези въпроси! Е, сега когато вече вземате окончателни решения след 11.04.2015  може да се заемете по същество с творческите си идеи и планове, а това в края на месеца ще ви зарадва особено. Така около 21.04.2015 сте щастливи, защото постигате една от преследваните от вас цели! Възможно е да оглавите една ръководна длъжност или да бъдете оценени от голяма група хора. Само ще трябва да сте по-внимателни около 28.04.2015, защото нечии действия спрямо вас ще се окажат подмолни и некоректни!

 

ВЕЗНИ

За вас месец април е най-решаващ за бъдещите ви семейни и професионални отношения! Мястото на труд и живот отново ще бъдат  радикално видоизменено с цел по-доброто ви бъдеще. Вие, както и Овните, Раците и Козирозите сте в “окото” на Лунното затъмнение на 04.04.2015 (което е във вашата зодия) и така всичко ще започне от вас и вашето настроение в началото на април! Очаквайте думи и постъпки да ви засегнат до толкова, че да промените отношението и гледната си точки спрямо някои хора от близкото ви обкръжение! Всъщност крайно време е да кажете истината за това какво чувствате и какво ви харесва! Този процес на взаимоотношения започна още от лятото на 2012 и е дошъл крайният момент, за да си изясните какво искате от вас самите и от другите за в бъдеще. Със сигурност ще ви олекне след това, а и след 11.04.2015 настроението ви ще се подобри значително! Тогава ще имате повече срещи, запознанства и повод за развлечения! В плановите ви се включват и далечни пътувания, срещи с чужденци или хора от далеч, което ви зарежда с ентусиазъм. Затова до 18.04.2015 ще трябва да сте приключили със “стари сметки” в семейството или със съдружник (ако имате такъв).

 

СКОРПИОН

Силен е и за вас месец април! Множество неприятности с вашия партньор, един съдружник или колега на работа. Много вероятно е да се разделите завинаги, защото е дошъл съдбоносният край, за доброто и на двама ви! Както преди, така и сега, всичко започва с парите и дълговете (ако имате такива), както през лятото на 2012 и средата на декември 2014! Решение и временно примирие до септември 2015 (когато отново може да имате същите проблеми) намирате след 15.04.2015. Мисля, че е време да се откажете от стари навици и некоректни “приятелства” и взаимоотношения в ежедневието и на работа! Новолунието на 18.04.2015 ще промени изцяло начина ви на живот и работата с много напрежение разбира се, но на този етап не може друго яче! За онези които търсят помощ емоционална или финансова може да се обърнат към специалисти или до доверени хора от работната им среда.

 

СТРЕЛЕЦ

В началото на месец април ще бъдете емоционално, професионално и финансово ангажирани с едно хоби или проблемите и грижите за децата (ако ги имате), близките или любимите хора (съпруг, баща, интимен приятел). Със сигурност Лунното затъмнение на 04.04.2015 ще ви накара да дадете всичко най-добро от себе си! Може това да ви накара да се почувствате изморени и изтощени, но не унивайте, след 11.04.2015 с Венера в Близнаци идват по-красиви дни с добра компания, развлечения и нови интимни връзки или не ангажиращи двойни такива (за семейните и обвързаните). След 18.04.2015 много от плановите ви за дома, семейството или работата ще бъдат коренно променени (отменени).

 

КОЗИРОГ

С Лунното затъмнение във Везни (04.04.15) започва месец април, който много ви напомня за лятото на 2012 или декември на 2014. С една дума за последно ще бъдете поставени на кръстопът между дома, работата и семейството. Всичко започва с работата или съпруга (за семейните)! Не се мъчете повече! Сложете край! Може пък за първи път да се почувствате доволни от всичко това, въпрос на лична астрологична характеристика и до колко сте си извадили извод от изминалите събития! От вас зависи и от интелектуалната ви висота, разбира се в каква фаза ще се окажете в началото на април! Излишно е да се обвинявате за всичко и за всеки. Не се самоизмъчвайте! Сега е моментът да разтворите сърцето си за една съдбоносна любов и 100% реализация на един творчески труд! Всъщност един път в чужбина или срещата ви с чужденец ще промени живота ви по тези въпроси! Решение ще получите и ще дадете след 18.04.2015 с Новолунието в зодия Овен. Очаквайте нов дом (нещо ново в него), работа или нови домашно-установени условия!

 

ВОДОЛЕЙ

Април за вас е свързан с множество ангажименти около дома, семейството (съпруга) и работата. Лунното Затъмнение на 04.04.2015 може да промени коренно начина ви на живот и мислене по причини възникнали през декември на 2014. Не е лошо да се погрижите за здравето си, като си почивате повече! След 11.04.2015 дните ви се изпълват с любов, хармония и творчество! Със сигурност нещо приятно в семейството и в едно съдружие, може да повдигне самочувствието ви. Юпитер вече е в директен ход и всичко онова, което бе отложено в края на 2014 се завръща в по-добър вариант в ръцете ви! За Великден ще бъдете в компанията на близки приятели и любими хора. Очаквайте гости от далеч! Постигането на определени цели след 21.04.2015 ще ви накара да мечтаете отново и да се почувствате щастливи!

 

РИБИ

Месец април ще е динамичен, но и решаващ за всичко свързано с пари, секс и имоти! Дошло е време за “разчистване на сметки”! Всъщност всеки един от вас, който се е ориентирал бързо и правилно в обстановката от лятото на 2012 и е променил навиците си, ще се радва на успех, но…ако ли …Не сте били коректни в интимен и финансов план ще си имате неприятности около Лунното затъмнение на 04.04.2015. Срещите ви с близки приятели от миналото и роднини след 11.04.2015 ще ви окуражи по един или друг начин! Може да решите да разкрасите дома с красив декор, а душата си с музика и творчество.  Може и да се преместите, ако пожелаете за временно разнообразие или за по-дълъг период, ако може да поемете риска! Със сигурност дните ви ще са много динамични след втората половина на месеца. Предложения за творчески проекти, нови и стари запознанства, договори и подписи ще ви предоставят възможност да промените бъдещето си само ако проявите далновидност!

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP