Хороскоп за февруари 2017

08.02.2017

Февруари носи много емоции, видими, както за околните, така и за вас самите. Започва една промяна на позициите – ако досега сте имали нуждата да работите за благото на някого, то започва период, в който ще осъзнаете и реализирате нуждата си някой да се грижи за вас, да работи за и с вас. Нещото, което ще бъде проблемно, вече не са толкова подводните течения на изкуството, колкото социално наболелите теми и проблеми. Съветът ми е обаче да не позволявате социалната ви ангажираност да засенчва личните ви качества. Очаква ни също и напрегнат аспект между Юпитер и Уран, което ви кара да усещате времето доста динамично. Навлизаме и в четиримесечен период на ретрограден Юпитер в знака на Везните, което означава, че ще трябва да забавим малко темпото. Отношенията ни с околните, съюзите, браковете и въобще връзките ни с различни хора ще претърпят философска метаморфоза. Ще ни се наложи да обмислим отново защо имаме какъвто и да е тип връзка с тези хора и да я подложим на мисловно препрочитане.

Хороскоп за февруари 2017

Венера навлиза в знака на Овена, което ни носи нов тип партньорска енергия. Започва период на недотам хармонично взаимоотношения. Овенът носи огнена енергия, което определено в ся топлина и темперамент в този зимен месец, но е добре да избягвате агресивни наклонности и паранои по отношение на партньорите си. Също ви съветвам да бъдете внимателни с прахосничеството и дръзките коментари спрямо определени лица. Овенът ни провокира да действаме щедро, рязко и смело, но по-добре да се опитате да посмекчите тази енергия.

Месецът е особено добър за презентации. Комуникацията и представянето на идеите ( особено, ако предлагате креативни решения в бизнеса) са покровителствено от преобладаващото влияние на Водолей, а след това и от артистичността на Рибите. Като заговорихме за Риби и Водолей – за киноманите се очаква много интересна церемония за връчването на наградите Оскар, тъй като покровителят на интелектуалните изяви, Меркурий, ще подсилва социалната тематика и проблемност, а Слънцето в знака Риби ще покровителства съчувствието и изкуствата. Въпреки това, съветвам ви на 22-ри да избягвате конфликти пиеси напрегнат аспект между Марс и Плутон.

Много напрегнат месец за Рибите. Емоционално напрегнат. Ако имате силно влияние на Риби в наталната си карта, ще усещате много детайлно всичко заобикалящо по време на новолунието в Риби в края на месеца. Южният лунен възел и Слънцето се свързват енергийно няколко дни след 18-19, което значи, че неизбежно ще ви преследват меланхолични размисли. Отдайте им се изцяло и се опитайте да се потопите в усещането на околното.

А сега предлагам и обобщен поглед за всяка зодия:

Овен

Разбеснявате се в началото на месеца. Въздушната стихия, която е подхванала месец февруари, направо ви подхранва. Огненият ви темперамент се разгаря с всеки изминал ден и определено имате нужда да укротите страстите след 11-ти. Любовта ви напада в най-неочаквани и първични форми, но съветвам да я карате предпазливо с избора на любовници. Дълготрайните връзки, по-точно плановете за такива, надали ще сработят, ако започнат през този период.

Телец

Наслаждавате се на полето за изява. Докато всички се опитват да се заземят, вие по-скоро се наслаждавате на лекия бриз, който повява край частния ви плаж. В началото на месеца, до средата, усещате, че е добре да започнете нещо ново, даден проект, за да се докажете пред себе си. Вярвайте на хармонията, която усещате този месец и се отдайте на своите си малки, или пък не толкова малки, удоволствия.

Близнаци

Не ви е лесно да сте въздушен знак по време на въздушно Слънце, Съзнанието ви работи на 200% и вие се чудите къде да намерите спирка. Бъдете спокойни, в периода от 16-ти нататък ще усетите как примката на мисловното се отпуща малко по малко, а вие започвате да си възвръщате реализма и спокойствието. Колкото можете да сте спокойни, все пак. Възползвайте се от всяка възможност да докажете креативността си чрез общуване с бъдещи бизнес партньори.

Рак

Не се чувствате там, където трябва да бъдете. Като едни свръхчувствителни хора, най-вероятно вече ви се иска с приятелите си да опечете един кекс и да гледате ревлив филм вместо да си говорите половинчати умнотии. Е, Раци, щастлива новина за вас – идва времето на съчувствието, на романтиката и любовта (Риби), така че ще дойде и вашият момент съвсем скоро. Имайте търпение до края на този месец, а междувременно пробвайте да се запознаете с някои нови идеи, течения и общности.

Лъв

Късметлии. Блестите и си го знаете. Чувствате и си го знаете. Давайте! Вие сте царя на зодиака и в това време на търсене отново показвате ролята си на владетел чрез своето проявление в пълнолунието. Добре е да не залагате твърде амбициозна програма този месец. Спазвайте рутината и не си поставяйте невероятни цели, тъй като към края на месеца можете да се обърнете разочаровани към това, което сте решили да осъществите. Мисля, че този месец е добре да подчертаете своята индивидуалност и да държите нещата в ръце, повтаряйки си кои искате да бъдете. Насочете единствено енергията си засега

Дева

Май вече ви е дошло в повече, нали? Е, вие никога не си признавате, но е така. Ако през последната година ви е дошло в повече да се грижите за всичките си чеда, то сега е време да обърнете поглед към биологичните си нужди. Погрижете се за здравето си и не се впрягайте толкова за щуротиите на околните. Бъдете гледачка на самия себе си, защото имате нужда да изберете здравословния за себе си път този месец.

Везни

Не откачайте. Любовта не си отива. Ще се озорите през февруари, ще се разревете на Св. Валентин, ще гледате тъжни романтични драми и ще ядете шоколад. Това всички го знаем, споко! Мина ще ви каже едно: предстои ви вълнуващо пътуване с мислите и духа ви. Опитайте се да грабнете възможността и наистина да научите нещо за себе си, защото иначе всяка следваща връзка ще е нехармонична и проблемът няма да се крие в партньора…

Скорпион

При вас цари затишие. Също като Телеца се радвате на тихото раздвижване и никак не ви омръзва това мисловно затишие. Всеки се е вглъбил твърде надълбоко в себе си и тук вие намирате възможност да атакувате. Давайте! Месецът е благоприятен, за да посеете идеи и възхищение, за да демонстрирате своя бизнес нюх. Само изчакайте възможността.

Стрелец

Усещате информационния поток и вътрешното ви желание за откритие на истините в живота и Вселената направо прелива. Може да усетите лек конфликт с половинките си този месец, тъй като най-вероятно Венера ще придаде непривична скорост на отношенията ви. Запазете самообладание и се насладете на творческия потенциал, който цъфти навън. Февруари е доста огнен ( Пълнолуние в Лъв и Венера в Овен), така че не е зле да обработвате тази енергия и да се отървавате от излишната агресия и темперамент. Помнете кои сте.

Козирог

Чудите се все още къде се намирате. Малко ви е рехава структурата през този концептуален месец, но все пак ви харесва това витаене в сферата на потенциалните проекти. Успокойте се и подемете някоя. Развийте стратегия. Направете си независима от другите структура, това ще ви успокои. И на 22-ри моля ви, не бийте никого

Водолей

Радвайте се на собственото си шоу. Сега се чувствате изпълнени и пълнокръвни. Сякаш и останалите разбират какво им говорите. Това е идеално, като се има предвид, че няколко аспекта са положителни този месец. Върви ви на комуникация и бизнес, но внимавайте как поддържате отношения със социума, защото границата е тънка…

Риби

В очакване сте. И има защо. Този месец, поне началото му, не ви се нрави особено, но пък поне можете да яхнете метлата и да излеете негодуванието си творчески ( наистина Венера в Овен покровителства такъв тип изяви). Създавайте и се борете срещу неправдата. В края на месеца ще сте свръхчувствителни и готови за рев всяка минута. Успокойте се, защото ранимия ви период бързо ще премине и наистина ще плувате в свои води в началото на март. Всички сме тръгнали нанякъде, но тепърва предстои да разберем накъде.

вам се споделеното от мен да ви е полезно този месец в процеса на самоовладяването. Усещайте и се наслаждавайте. А, ако имате нужда да ме попитате нещо, коментарите са ваши.

 

Астролог:  Мина Константинова

За автора

Списание VIP