Хороскоп за месец ноември 2015

01.11.2015

Разпокъсаната и неясна картина около настоящето, събитията и близките ни се прояснява, а “парченцата от пъзела се сглобяват”.

Няма да остане нищо старо и нищо тайно през този период.

Истината е, че търпението към сериозните житейски и държавни проблеми, емигрантите, бедността и моралния упадък на обществото в 21 век, води до отчаяние и обезверяване.

Силите са на изчерпване и хората са готови да избухнат в желанието си  да променят всичко до основи!

Хороскоп за месец ноември 2015

ОВЕН

До средата на ноември работата, здравето и ежедневните ангажименти за вас ще са основната ви мисъл. Дали защото ще са в повече или ще ви се наложи нещо да променяте радикално, за всеки е различно. На фона на  това напрежение обаче, не е изключен и един флирт с човек от ежедневието или работата, който ще подобри или усложни цялостната ситуацията  занапред. Въпросите с финансите (заеми, издръжки или социални помощи) ще бъдат поставени на дневен ред и със сигурност много неща ще се променят, защото както е било, вече  не става. Без сблъсъци разбира се няма да мине, защото характерът ви е по-темпераментен от този на другите, но това си е в реда на нещата. Независимо от всичко, Пълнолунието на 26.11.15 ще ви даде надежда да продължите да мечтаете за едно по-добро бъдеще в корено различна обстановка и с нови приятели!

 

ТЕЛЕЦ

Месецът започва с любовен или творчески ентусиазъм, радост и приятни изненади от любимите хора (децата). Желателно е да сте реалисти в мечтите и икономисти в развлеченията, защото едно недоразумение с човек от ежедневието не е изключен. Със сигурност след 11.11.15 атмосферата в семейния (или колективен) живот ще е коренно различна .За първи път след 2013 година се чувствате задоволени, сигурни и щастливи. Втората половина на месеца ще ви ангажира с пари или желание за повече финанси и крупни покупки. Работата и здравето също ще са водещи теми, които отново излизат на дневен ред.

Прогнозата важи и за България, защото е зодия Телец (по-добри финанси от 3 години насам).

 

БЛИЗНАЦИ

Най-сложният от всички месеци на 2015 за вас ще е ноември. Темите около семейството, здравето  или работния колектив (колеги) ви карат да станете по-отговорни и до някъде ви натъжават, защото много от досега изградените планове се променят (едни отпадат, други неочаквано се появяват). Със сигурност те са свързани и с напрежение, но е за ваше добро и щастие, защото касаят любимите хора (една любов), децата или творческите ви планове.

Един от сценариите е да се влюбите и да се преместите, да станете родители и да имате много повече ангажименти, налагайки допълнителна работа или пък да започнете собствен бизнес. Така Пълнолунието на 26.11.15 ви кара да забравите за безгрижния си и не ангажиращ живот до сега и да се отдадете на сериозните задължения.

 

РАК

По един или друг начин ноември ще е свързан с истини, които ще ви изненадат приятно. Дните ви ще са изпълнени с множество мистични срещи, флирт, нови любовни запознанства или творчески предложения. Радост от децата, приятелите или роднините. Истина е, че климатът в дома и в отношенията ви с родителите или съпрузите (за обвързаните) няма да е никак хармоничен, но се налага да приключите с някои последни неприятности от 2012-та година. Сигурно е, че около 24.11.2015 едно желание се сбъдва и сте много щастливи заради това. Тъй като напрежението няма да е малко, по един или друг повод ще трябва да внимавате със здравето, работата, закона и мошениците.

 

ЛЪВ

Всичко което ви вълнува най-много  от самото начало на месец ноември е домът и кариерата. Да, може да очаквате ново и добро начало. Със сигурност ще има една генерална промяна в интериора около вас, преместване или човек за/в едно съжителство по ваше желание са сценариите, които ще ви променят изцяло. Пълнолунието на 26.11.2015 ви разделя с едно общество от една страна, но ви среща с нови и стари приятел от друга. Дните ви ще бъдат изпълнени с развлечения и покупки за удоволствие.

 

ДЕВА

Еротичната и творческа еуфория продължава и през ноември. Вероятността да спечелите вниманието на много хора ще е голямо, така че да се влюбят във вас или вие в някого. Наред с всичките тези приятни емоции, разчитайте и на любовта и подкрепата на близки и приятели, която ще ви окуражи още повече. Предложенията за разходки на кратки разстояния и нови философски планове (семинари), ще се окажат повод за бъдещи проекти, които много скоро ще променят начина ви на живот. Единственият ви сериозен проблем си остават парите. А през ноември на пук на всичко и малкото изкарани, ще предпочетете да изхарчите за любов (творчество, удоволствие). Затова бъдете по-внимателни около 24.11.2015, защото някои от тези разходи са излишни на този етап. Истината е, че Пълнолунието на 26.11.2016 ще ви обърка още повече по отношение на кариерата и дома, а и ще трябва да вземете сериозни решения, за да не стане по-зле.

 

ВЕЗНИ

Вероятно е да ви се иска да узнаете повече за един таен обожател, за двуличните действия от страна на колега, или за развоя на бъдещето ви, или пък за един здравословен проблем и работа. Месец ноември идва за да ви даде отговор на всичко това. Не се притеснявайте нещата се движат във ваша полза. Любовта ви ще бъде потвърдена, а на работа ще сте топло подкрепени. След 08.11.15 ще сте неотразими, здрави, силни и секси! Ако се чувствахте сами, то през ноември откривате желания от вас интимен или бизнес партньор. В края на месеца една цел или желание се сбъдват! Става въпрос за  път, творческа или писмена работа, документи, търговия или  среща. Така Пълнолунието на 26.11.2015 променя живота ви, като премахва всякакви пречки по пътя към осъществяване на мечтите ви.

 

СКОРПИОН

Динамично започва за вас месец ноември. Движение, срещи, разговори или път със самолет, както и новини от хора надалеч. Със сигурност обстановката в семейството ще се промени към по-добро. Всякакви недоразумения ще бъдат разрешени и ще получите повече разбиране. Ново начало във всеобщи колективни проекти. Един от  тях  се сбъдва макар и да среща огромни финансови затруднения. Затова след 13.11.15 няма да ви е ника лесно, но друга възможност засега няма. Избягвайте  задкулисието, за да не се злепоставите или пострадате. Много вероятно е да сте пленен от един човек (идея), интимно , приятелски или творчески, но към настоящия момент  ще трябва да го запазите  в тайна, което  допълнително усложнява живота ви. Краят на месеца е изпълнен изцяло с теми около финансите, страстите, тайните и някои страхове. Възможно е да искате да намерите голяма сума от пари, да направите скъпа покупка или просто да се отървете от финансовите си дългове.

 

СТРЕЛЕЦ

До средата на месеца много срещи, приятелски или бизнес, ще ангажират вниманието ви. След 11.11.15 предприемате тайни разговори с приятели или обмисляте план “Б” относно работата, но за момента не желаете да разкривате и обсъждате това с вашите колеги, близки или ръководители. След 20.11.2015 целият този план ще бъде задействан, а срещата осъществена. Пълнолунието на 26.11.15 ви кара да “разчистите сметките си” един път завинаги с хора от семейството, враговете и интимен партньор. Край на всичко онова, което ви натъжава и кара да се чувствате несигурни.

 

КОЗИРОГ

В добра кондиция и завишено настроение ви намира началото на ноември. Интимният и творчески живот ви даряват с много силни моменти и приятни изживявания. Отдава ви се една много добра възможност за среща с хора от далеч или от друга култура която касае една любов или творчески план. След 11.11.15 животът ви навлиза динамично с нови идеи и сред нови хора. Лица с добри обществени позиции ще ви направят блестящи предложния, касаещи една мечта или път в чужбина. Едно от тях в края на месеца е възможно да пοжелае да се обвърже интимно и професионално с вас, много присъщо за зодия Козирог.

 

ВОДОЛЕЙ

Ноември се оказва много добър за професионално договаряне. Новолунието на 11.11.2015 ви приканва да приемете с отворени обятия един нов интимен партньор или творчески план след като приключите окончателно с губещите си връзки и непродуктивни финансови операции. Това естествено ще ви зарадва особено, защото много от емоционалните ви и финансови проблеми с любимите хора ще започнат да се разрешават. След 13.11.15 самочувствието ви се възстановява значимо, а това ви дава повече сили и ентусиазъм да продължите смело напред. Един далечен път, завършването на професионален проект, подобрените връзки с роднините или помощта на хора, обвързани със закона, ще се окажат вашият късмет и радост. След 17.11.2015 всичко това е факт, а някои думи се потвърждават и на документ. Пълнолунието на 26.11.2015 разчупва студенината между вас и един приятел или любим човек (или дете), в следствие на което ви “пада камък от душата”. Това ще се отрази положително на работата и атмосферата в дома ви.

 

РИБИ

Възможно е през изминалите месеци да не сте намирали съмишленици или хора, които да ви разбират. Но след 11.11.2015 една мечта се сбъдва, касаеща желан и вълнуващ път в чужбина (или семинар), срещи с интересен човек или супер предложение. По тази причина всичките ви страхове около кариерата, любовта или брака отпадат .Чувствате се спокойни, щастливи и на “седмото небе”. Парите не са толкова, колкото бихте желали да имате през този период, но това ще е едно от предизвикателствата, с които ще трябва срочно да се справите до края на годината. Вероятно е до сега да не сте им отдавали нужното значение или да сте водели безгрижен живот, но днес това не е възможно повече. Пълнолунието до известна степен ще ви стресира и обърка около 26.11.2015, защото нещо в дома (роднина) или на работа приключва радикално, рязко и някак болезнено. От друга страна  може  да разчитате на роднини, хора на правосъдието или приятели от далеч.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP