Хороскоп за месец септември 2015

01.09.2015

Месецът на последните слънчево-лунни затъмнения за 2015! “Кървавата Луна” на април се завръща през този септември.

Τемите на месеца са:

– “Научихме ли се на такт и дипломатичност”
– “Открихме ли силата на колективния дух ” или увеличихме още повече хаоса и страха в живота си?

Време е да приложим наученото на практика и да не разчитаме повече само и единствено на другите, влизайки в ролята на “жертвата”.

 Всеки е това, което мисли и прави!

Хороскоп за месец септември 2015

ОВЕН

За вас вторият по важност след април за 2015, се оказва месец септември. Лунното и слънчево затъмнение ще положат края на много важни отношения и процеси в живота ви, започнали от 2012 и най-вече от 02.2014 насам. По-продуктивни и с повече финанси и удовлетворение от работата ще сте след 05.09.15. В края на месеца (24.09.15) ще сте и по- решителни  в действията си, с помощта на Марс. Още след 08.09.15 ще сте обладани от силното желание за свобода, път в чужбина и нестандартни творчески идеи. Сложно ще стане обаче в средата на месеца с “ретроградния Меркурий”, който ще усложни връзките ви с хората! Слънчевото затъмнение на 13.06.15 ще постави началото на един корено различен начин на живот и работа. Краят на септември 2015 година ще запомните с едно напрежение и емоционални проблеми около брака или едно професионално съдружие, произтичащи от тези радикални промени!

ТЕЛЕЦ

Независимо от неочакваните промени в работата или здравето на близък човек, душевното ви настроение ще е много по-добро от изминалия период и всякакви проблеми ще бъдат решени. Венера, вашият Управител, е директна, а това отстранява емоционални и професионални пречките, като подсилва желанието ви за повече творчество и любов. Със слънчевото затъмнение на 13.05.15 ще получите възможност за едно Ново начало, нещо като “завръщане в миналото” и старите ежедневни навици. Но не бързайте да вземате радикални решения, защото през октомври нещата отново ще се променят. Краят на месеца може да ви създаде известни страхове и напрежение, напомнящо ви за отминалия април. Сега обаче е моментът да приключите с всичко/всеки, което  ви обърква и ви прави неспокойни.

БЛИЗНАЦИ

Казахме, че септември е сложен, като отминалия април за всички в това число и за вас. След 05.09.15 отношенията ви с близките хора и приятелите ще са много по-добри и ползотворни, носещи любов или пари. Така и дните ви ще станат по-динамични и интересни. Сложно за дома, съпруга/та и кариерата става със слънчевото затъмнение на 13.09.15! Налага се да започнете нещо отначало, като приключите с друго завинаги! Ретроградният Меркурий след 17.09.2015 допълнително ще усложни отношенията ви с децата, любимите хора и “скоростта” за развитие на творческите ви проекти. Лунното затъмнение на 28.09.15 ще ви накара да се ангажирате с проблемите на близък приятел или обществото (групата), в което живеете и творите!

РАК

С директния ход на Венера след 05 .09.15 финансите и емоционалното ви настроение ще се променят положително. Но с Марс до 24.09.15 разходите може да са повече от приходите! Така че няма да успеете да спестите нищо или няма да ви спестят нищо! След 13.09.15 грижите ви около децата, ежедневието или роднините ще се засилят. Възможно е след 17.09.15 да имате чести несъответствия с хора от дома или работата. Добре се замислите върху всяка една дума чута през този период, защото много от тях няма да важат през октомври! До края на месеца е желателно да запазите самообладание. Да приключите с много от натрупалите се”болни” взаимоотношения. Не се карайте и не поемайте всичко на свой гръб. Няма полза от това! Щадете душата си!

ЛЪВ

През септември се решавате на един риск или стъпка, за която си мислехте от дълго време! Нещата, свързани с любов и пари, както и семейството или творчески колектив все още ще са нестабилни. Това разбира се не ви дава мира. Слънчевото затъмнение на 13.09.15 ще ви посочи всички грешки и хаос около тези теми и ще ви принуди към спешни действия. Много вероятно е да се върнете към стари приятели или идеи ,но те ще са временни – до 10.10.15 . Със сигурност съобщенията, срещите и движенията ви няма да са много успешни, но ще трябва да се примирите, защото Меркурий ще е ретрограден от17.09-10.10.15. Около 26.09.15 трябва да сте много внимателен какво казвате, чувате, обичате, искате, харчите, както и когато шофирате или движите. Напук на всички неразбории от началото на месеца, в края му с лунното затъмнение на 28.09.15 ще се почувствате задоволени, сигурни и щастливи. Някои от мечтите ви се сбъдват, а това ви радва особено! Новини от чужбина също ще подсилят самочувствието ви!

ДЕВА

С настъпването на есента усещате една тъга и леко разочарование, защото сте очаквали много повече от срещите и запознанствата си досега. Време е да погледнете и “зад маските” на хората! Може би и за вас е по-добре да действате “в сянка” поне до октомври! Слънчевото затъмнение на 13.09.2015 ще ви покаже всичко онова, което не искахте или не можехте да видите до сега. Така ще ви е по-ясно в каква посока да се насочите за напред! Колкото по-бързо свалите “розовите очила”, толкова повече ред ще положите във връзките си с другите хора. С ретроградния Меркурий след 17.09.2015 нещата ще са още по-объркани, а в края на месеца с лунното затъмнение на 28.08.2015, финансите и страховете ви ще се засилят.

ВЕЗНИ

Вие, заедно със зодия Овен, Рак и Козирог, за последно ще реформирате живота си. Вече знаете в каква посока, разбира се! За пореден път ще трябва да се “сбогувате” с хора и колективи, с които няма какво да си кажете или пък просто един цикъл е съдбовно приключил. След 17.09.2015 нещата ще са още по-сложни, защото спомените изплуват, но…това е необходимо за по-доброто ви бъдеще, здраве, спокойствие в семейството и на работа. Хубавото е, че с помощта на Марс ще сте заредени с желание да осъществите целите си, като се борите за тях до край! Бъдете по-спокойни около 13.09.15 и не се напрягайте емоционално. С течение на времето “всичко ще си дойде на мястото”. Лунното затъмнение на 28.09.15 може да ви накара да се откажете от един колектив, връзка или желание за съвместно съжителство или съдружие. Решение обаче е по-добре да вземете след 10.10.2015, за да не съжалявате след това! СКОРПИОН Събитията на август продължават да ви вълнуват и в началото на септември. Може Венера да премине в директен ход след 04.09.15 , но тревогите около съпруга/та и кариерата не спират! Излишно е да се мъчите да откриете решение точно сега, защото то ще дойде съвсем неочаквано след 28.09.2015. Слънчевото затъмнение на 13.09.15 ви носи подкрепа и съчувствие от страна на доказани приятели! Но, ако има хора през този период, които привидно изглеждат много мили, не им се доверявайте! Нещата не са така, както изглеждат. През октомври ще научите за всичко онова, което се е “готвило зад гърба ви”, а това няма да ви хареса.

СТРЕЛЕЦ

Голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към кариерата и дома. Именно там ви предстои да откриете множество “капани”, защото това, в което вярвахте или се надявахте вече не важи. След 08.09.15 ще получите повече емоционален и духовен заряд за действие. Може да променете онова, което ви пречи да живеете добре, стига да го пожелаете. Нека да е до 17.09.2015 , защото след това недоразуменията с приятелите и близки  в обществото, в което творите ще са много, а целите ви ще бъдат възпрепятствани.

КОЗИРОГ

Септември е сложен. Така е, защото както за Овен, Рак и Везни, така и за вас, ще трябва отново да променяте нещо в работата, дома или семейството. Знам, че сте вече на предела на силите си, но това е за последно! Независимо, че септември ще има своите “дни на нервно напрежение”, ще има и “дни на щастие“. Един такъв е около слънчевото затъмнение на 13.09.2019. Получавате голям шанс за творческа изява, път в чужбина или една мечта става реалност, като резултат на положен усърден труд и много лишения. След 17.09.2015 Меркурий е ретрограден, а това ви среща със стари професионални или семейни връзки. Спомени изплуват на повърхността и усложняват живота ви. Септември завършва с емоционална тъга или напрежение, свързана с дома, майката, съпруга, миналото.

ВОДОЛЕЙ

Със силно приповдигнато емоционално настроение започва за вас септември. Но, ако не се владеете цялата тази  страст и силно желание за изява в един колектив, може да прерасне в ревност, яд или завист. По-обективни в преценката си ще сте след 04.09.15 (с директната Венера), затова действайте тогава. Около 08.09.2015 “вземате нещата в свои ръце” и един голям риск, който вероятно обмисляте от доста време. Ще трябва обаче до края на месеца да запазите самообладание и да не “навлизате на дълбоко” с пари и чувства, поне до 10.10.2015, защото не всичко е така “страхотно” както изглежда. Ще се обедите в това още след 17.09.2015, защото в края на месеца ежедневието и идеите ви ще се променят и няма да са така обнадеждаващи, както досега!

РИБИ

Работата и личните ви дела са като “заплетено кълбо”в началото на септември. Не знаете “от къде да започнете”. Но слънчевото затъмнение на 13.09.2015 ще е толкова силно,че един “Край и Едно Начало” ще се окажат съдбоносни ,но и спасителен за много от връзките ви. След 08.09.2015 ще сте много по-дейни в работата и ежедневието, но доходите и финансите след 17.09.2015 отново ще направят живота ви труден! С помощта на Марс, след 25.09.2015, енергийния ви заряд е много по-силен, борбен  и секси, но това ще ви направи заядливи и сприхави. Затова се пазете от злополуки и скандали. Лунното затъмнение на 28.09.2015 ще покаже, че парите и любовта са важен и решаващ фактор за емоционалната ви стабилност, колкото и да го отричате.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP