Хороскоп за месец юли 2015

Какво ни очаква през горещия летен месец

01.07.2015

Според предвещанията на звездите през месец юли 2015 година се очаква силен сблъсък на индивида, като личност в едно общество (колектив) с вече установени норми на поведение. Дошъл е краят на непродуктивните идеи и действия от януари 2015-та година до днес. Ново начало за дома, родината и света, като цяло!

Хороскоп за месец юли 2015 – какво да очакваме през горещия летен месец

ОВЕН

Радикални реформи в дома (преместване или ремонт), семейството (нов член), нови правила в брака или раздяла, обществото (емиграция или завръщане в родината), колектива (професионален или творчески) или отбора (ако се занимавате със спорт)! Всичко това след Новолунието на 16.07.2015! Изисква се особено внимание, за да избегнете недоразуменията, инцидентите и излишното напрежение! Периодът от 25.07.15 до края на месеца ще ви срещне със стари интимни партньори или любими хора, които не сте виждали отдавана (деца ,бащи, “сродни души“). Бъдете откровени в чувствата си и всичко ще бъде наред!

ТЕЛЕЦ

Различното отношение към децата, роднините, приятелите, ежедневието и промяната в интелекта и интересите до края на юли, ще даде ново начало за обществения ви статус и просперитет. Множеството срещи и ангажименти от началото на месец юли може да доведат, освен до едно романтично преживяване, но и до един словесен сблъсък с някои  роднини, приятели или съседи. Проблемът е в некоректните отношения и завишената доза егоизъм! Бъдете внимателни със съпруга/та, децата, шефовете и родителите след 25.07.2015! Станете по-благи и изтънчени, с повече компромиси към миналото и емоциите, касаещи дома и семейството ви! Ретроградната Венера (вашият зодиакален управител) след 25.07.2015 ще усложни допълнително вече обострените ви връзки!

БЛИЗНАЦИ

Най-големият ви проблем през юли ще са финансите и интимните ви отношения! Край за неморалните и некоректни връзки. Напрежението около всичко това ще ви накара да потърсите спешно допълнителни доходи, защото разходите ще надхвърлят приходите! Бъдете много внимателни с банковите си кредити и сексуалното поведение и желания, ако усещате, че нещо не е в рамките на нормалното и законовото поведение! Най-сложно ще е след 27.07-06.08.2015! Тези притеснения могат да се отразят отрицателно и на взаимоотношенията ви в дома и с близките (братя, сестри, роднини, приятели). Използвайте първите 10 дни на месеца, за да поставите ред там, където е нужно!

РАК

Възлов и критичен за вас се оказва юли, както отминалия април и идващия септември! Със сигурност събитията на юли са продължение на едни реформи в дома и работата, започнали още от 2012-та година! Всичко, което е “неработещо” и “нездравословно” ще бъде прекъснато до 15.07.2015! От 08 – 22.07.2015 ще имате възможността да осъществите нови контакти, с цел повече доходи или откриването на съдружник, партньор или поддръжник на каузата и идеите ви. Очаквайте по-надеждни обществено професионални позиции! Най-сложно ще е след 25.07.2015 и до края на месеца, по отношение на финансите и цялостната ви ценностна система! Разпределете приоритетите и бъдещите си цели, за да разчитате на по-сигурното си бъдещо оцеляване!

ЛЪВ

Месец юли за вас не започва с особено добро емоционално настроение! Нервите ви са опънати до предел, завистта около вас нараства, а враговете ви се увеличават! Щадете здравето си и намалете напрежението и стреса! Месец юли крие и опасности от инциденти около 15.07.2015. И напук на всички и всичко около 08.07.2015 може да разчитате на творчески успехи, път до морето или романтично запознанство, което ще донесе своите плюсове и минуси! След 23.07.2015 очаквайте стари и забравени приятелства да се появяват неочаквано. Иновативните ви идеи за “реконструкция” на един творчески колектив или брак, като цяло ще ви насочат в правилната посока! След 27.07.2015 избягвайте рискованите финансови, интимни, емоционални или разкрасителни операции (свързани с по-доброто ви здраве, ежедневие или в търсенето ви на една по-платена работа)! По-добре изчакайте до 08.08.2015! “Който иска много е възможно да загуби и малкото сигурно”, през този период! Затова реформите ви биха били по-успешни след август 2015, при положение, че зачитате правата на другите и техните желания!

ДЕВА

Месец юли за вас е от решаващо значение по отношение на обществените ви връзки, работа, здраве, приятелства и постигане на целите! Очаквайте множество романтични срещи с приятели и любими хора (от миналото), дискусии, участие в обществени мероприятия, работа online, но и много напрежение (след 15.07-30.07.15)! Откажете се от егоистичното си и материално поведение и всичко ще е много по-лесно за напред!

ВЕЗНИ

Ново начало за семейните ви взаимоотношения и кариера! Още след 02.07.2015 разбирате, че краят за някои отношения в дома ви или с партньора, просто са безвъзвратно необратими и остават в историята, за всемирното ви добро! Не се опитвайте да поддържате равновесие, което отдавана го няма, това е невъзможно! Сменете тактиката! Но пък може между 08-22.07.2015 да откриете решение за много от тези въпроси! След 15.07.2015 получавате предложения за професионален съюз или личностна реализация, което ще трябва да обмислите много внимателно. За съжаление след 25.07.2015 интимните ви, професионални и финансови отношения с любимите хора, клиенти, приятели и деца, няма да са никак лесни! Истината е, че животът е много по-суров, отколкото изглежда. Необходимо е да станете по-отговорни към парите, обществените връзки, любимите хора и децата, ако искате да имате техния респект и уважение!

СКОРПИОН

С началото на юли, с Пълнолунието на 02.07.2015, се срещате отново с любимите  хора и роднини. Изпълнени сте с много положителни емоции за забавления и флирт около 08.07.2015. Сбъдването на една мечта и край на домашните грижи от 2012, както и път в чужбина или среща с хора от далеч, ще повлияят особено положително на дома, парите и бизнеса ви. Около 15-17.07.2015 се изисква малко повече внимание, за да не се разочаровате по-късно! След 25.07.2015, с ретроградната Венера, ще се наложи да реконструирате ценностната си система!

СТРЕЛЕЦ

Краят на едни емоционални и финансови “търкания” с любимите хора и роднини ще ви накарат да се “преродите от пепелта”. Така след 15.07.2015 вземате радикални решения по отношение на интимността, финансите,наследствата и обмисляте едно ново начало! Добра дата за сполучливи действия е 21.07.2015! След 25.07.2015 ретроградната Венера ви среща с хора от чужбина или роднини, които от известно време не сте виждали и чували! До края на юли трябва да сте много внимателни с големите финансови рискове, път в чужбина или радикално-философските си теории и религии. Понякога животът без морал и граници може да се окаже доста рискован!

КОЗИРОГ

Край за неморалните и непродуктивни връзки в дома, на работата и в обществото! Тъй като обстановката ще е много нажежена е по-добре да  простите и оставите в миналото неща, които не може и не бихте променили! Около 08.07.2015 очаквайте романтична среща или сбъдната творческа идея! Сложни са дните между 15-30.07.2016. Омразата и завистта на някои хора, намиращи се в дома или на работа ще ви разочароват до такава степен, че съдбоносният край (раздяла) с тях ще е 100% неизбежен! След 25.07.2015 за пореден път  усещате как наследствената и семейна карма се оказват пречка за личното ви щастие! Налага се да преосмислите начина си за печелене на пари и създаване на интимни връзки!

ВОДОЛЕЙ

Началото на юли започва с напрежение около работата, ежедневието или здравето. Време е да промените начина си на живот и обноски! Около 05-08.07.2015 е възможно да имате добро професионално предложение или просто приятно да прекарате дните си, чрез една романтична разходка (почивка). Дните между 15-17.07.2015 са напрегнати и ще трябва да вземете бързи и радикални решения (21.07.15) относно  здравето, работата  и начина ви на живот! След 25.07.2015 финансовите ви и лични връзки в семейството и бизнеса се оказват сложни и напрегнати! Научавате, че ключът към семейното щастие и професионален успех се крие в искреността и справедливостта между вас и партньорите!

РИБИ

Със засилена творческа нагласа и сексуален интерес започва юли за вас. Това носи край за неморалните и некоректните обществени и интимни  връзки! Не е изключено около 08.07.2015 един таен обожател от близкото ви обкръжение да признае любовта си към вас или една мечта да стане реалност! Около тази дата може да се почувствате и особено щастливи  от изпълнението на един творчески план-проект или появата на бъдещия ви наследник (за онези, които са се стремили към това). Проблеми в ежедневието, работата или здравето очаквайте след 25.07.2015 с ретроградната Венера. Те са свързани с лошите ви обноски и навици, касаещи работата и здравето! Подбирайте хората, с които контактувате, храната и идеите си, защото от тях зависи бъдещата ви кариера и качествен начин на живот!

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP