Хороскоп за месец юни 2015

Лятна астропрогноза

31.05.2015

“Време е да сглобим пъзела, да поправим грешките от изминалия период, да се отправим на път, да разширим кръга от запознанства и познания.”

Истинско начало на борбата между аморалното и моралното, започва сега!

Хороскоп за месец юни 2015

ОВЕН

До 12.06.15 Меркурий е все още ретрограден и така на “косъм” се разминавате с един скандал и с “горещите въпроси”, търсещи спешни отговори! Решавате да се въздържате от резки мерки и радикални промени, единствено и само в името на емоционалната хармония и морала за благополучие!

Независимо от всичко до 23.06.15 и с помощта на Марс, ще бъдете много дейни и решителни. Очаквайте куп срещи, идеи, чести пътувания и много запознанства (творчески и интимни)! Ще имате шанса около 21.06.15 да осъществите един голям план (мечта) или път в чужбина. Да се срещнете с хора от далеч или да бъдете приети в желания от вас ВУЗ и общество. Край за препятствията!

Отдъхвате си, защото ще можете да поправите всичко развалило се през май след 12.06.15, с директното движение на Меркурий! В края на юни обаче ви чакат множество ангажименти от/или около дома и семейството! Избягвайте излишните емоции, защото “много хубаво, не е на хубаво”! Бъдете разумни този път!

ТЕЛЕЦ

Проблемът с любимите хора и финансите е на “дневен ред ” и в началото на юни! Независимо, че до 12.06.15 Меркурий не успява да ви даде задоволителни отговори, много скоро всичко ще се оправи някак от само себе си! Нещо, като “щастливото решение” на съдбата (05-06.06). Така семейството ви ще се обедини и недоразуменията ще отпаднат! Отговор ще получите затова спрете да се притеснявате! След 24.06.2015 започва един много динамичен период, който ще остави своя “отпечатък” за цялото лято на 2015! Движение, съобщения и срещи, ще са свързани с много емоции и жар!

Па тази причина е нужно разумът да е повече от емоцията!

БЛИЗНАЦИ

До 10.06.2015 недоразуменията и грешките от май са все още на лице! Организирайте внимателно срещите и летните си почивките, за да избегнете неприятните изненади и излишни емоционални и финансови разходи! Независимо от сложността на периода, Марс ще ви дава много заряд и желание за действие! Нови  предложение и запознанства очаквайте след 16.06.15. Получавате и шанс с добра възможност да участвате в голямо мероприятие, да заминете на дълъг път, да започнете свой бизнес (идея), както и да промените коренно живота си! Бъдете подготвени, че нито началото на тази промяна, нито след това, нещата ще са лесни и “розови”! Всичко трябва да бъде подкрепено с много труд и разум от ваша страна, а понякога и с “жертви”! След 12.06.2015 срещите и личностната ви изява, и мисли ще текат в много по-добър вариант, т.е без препятствия, а вие ще бъдете удовлетворени. Истината ще е налице и  заблудите най-накрая отпаднат!

РАК

Напрежението в срещите, работата и проблемите с враговете и здравето до 12.06.15 продължават! Сценарият и климатът обаче се променят коренно след 16-20.06.15. Вече няма тайни и “сиво”, депресивно мислене! Лятото започва! Няма време да се вайкате! Вземате радикални решения и преминавате към действие (24.06.2015)! Край и за финансовите спънки в работата и рутинните ви ангажименти, защото се появяват хора и емоции, които подобряват обстановката! Ще бъдете забелязани, чути и оценени! Очаквайте нова работа и нов начин на живот!

ЛЪВ

До 12.06.2015 не очаквайте нищо ново да се случи в живота ви. Спънките и трудностите в осъществяването на целите и отношението ви с приятелите, децата и любимите хора са все още на лице и някак ви е трудно да намирате правилните решения. След 05.06.2015 обаче с  повече чар и финанси ще имате възможност да се влюбите (развличате, успокоите) или пък да се реализирате (промотирате) по най-добрия  начин, особено след 22.06.15! Този положителен период ще продължи до 09.10.2015, така че няма начин да не разрешите емоционалните си и финансови проблеми между вас и партньора ви (интимен или професионален). Разчитайте на  помощ от приятели и бъдете готови за удовлетворение от видните ви професионални резултати и по-доброто психично и телесно здраве. Разбира се, постигнато ще е свързано с  напрежение, тайнственост и много усилие от ваша страна, затова от сега подсказвам, че няма да е лесно! Съветът ми е да оставете нещата  така до края на юли 2015, независимо, че би ви се искало нещо друго! Август и есента ще са свързани с едно ново начало и по-добър период за любов и пари! Тогава ще си отдъхнете и ще сте на “печеливш” ход!

ДЕВА

Няма да ви е лесно в началото на юни. Връзките и ежедневието ви ще са свързани с много финансови и емоционални проблеми (сценарии от лято 2014). Налага се да се заловите със сериозни и трудоемки ангажименти, ако искате да успеете за в бъдеще. Сега получавате този шанс за финансова стабилизация и ако го пропуснете през ноември 2015 ще ви е още по-трудно в професията и дома! Не се страхувайте от умората и напрежението, защото в края на месец юни ще си почините както ви се полага, а и целите ще се осъществят, независимо от всичко! Разчитайте на приятелите и добрата случайност след 22.06.2015 по теми, касаещи парите (наследства, наеми), интимността и освобождаването от страха и враговете!

ВЕЗНИ

Проблемите с връзките в чужбина, закона, морала, соц. мрежи, рекламата, разговорите, идеите и действията ви до 12.06.15 продължават, както за всички така и за вас! Но с помощта на Марс и силният ви сексапил и философски мироглед ще успеете да преодолеете трудностите! Разчитайте на обожатели и добри приятели! Нов партньор, нова работа и коренна промяна в ежедневието ви са сценариите на юни след 20.06.2015. Целта ви е да започнете един по-стабилен финансов план, свързан с подходящата за вас професия!

Така след 16.06.2015 плановете ви ще се променят коренно.

СКОРПИОН

Мислите ви около финансите, интимността, наследства и различни видове страхове продължават до средата на юни. Особено осезаемо ще е всичко това след 16.06.2015. Проблеми от лятото на 2014 се завръщат отново в живота ви. До 12.06.2015 избягвайте да давате и вземате окончателни решения във връзка с това, защото още след 24.06.15 нещата се променят на 360 градуса! Доброто на юни е, че след 05.06.15 ще имате възможността да поставите основите на едно бизнес предложение или да бъдете оценени от хора, които ще ви помогнат емоционално и финансово! Разчитайте на добра защита (правна или морална) в един спорен казус след 24.06.2015. Хора, известни държавни или съдебни постановления или пък, път в чужбина ще изиграят решаваща роля за настоящето, но и за бъдещето ви в следващите 2 години!

Дава ви се възможността да разширите перспективите си, като подобрите минали решения и постъпки. Вярата ви в Утрешния ден и оптимизмът, ще са вашите “козове” за Успех!

СТРЕЛЕЦ

Ключов за 2015 се оказва юни! Настъпва краят за един начин на обноски с партньорите (интимни или професионални) или за един съдебен казус (за онези, които ги имат). “Фалшивите “хора и предложения просто ще отпаднат до 12.06.2015! Това ще е завършек на един процес от предходния месец май! След 05.06.15 една мечта (хоби-творчество), любов, едно дете, жена от далеч (чужденка, роднина), ще решат проблеми с пари, имоти и интимност. Разбира се няма да е лесно до началото на август, но след това ще сте много щастливи и доволни от постигнатото и взетите от вас решения, с Новолунието на 16.06.15!

КОЗИРОГ

Началото на юни е подобен на май. Самотата ще е за предпочитане пред шумните компании и “гръмките слова”. Трудностите, с които се сблъсквате в ежедневието и на работа след 12.06.15 ще отпаднат! Макар и не така съвършен, както би ви харесвало, но резултатът от работата и връзките ви с миналото и семейството ще  донесе нужната любов, хармония, пари и сексапил. Решавате още след 02.06.2015 да се отървете от страховете, самотата и лошия начин на живот! Новолунието на 16.06.15 поставя Ново начало, свързано с ежедневието, външния ви вид, здраве и работа! Получавате подкрепа от възрастни или еродирани приятели с голямо влияние за бъдещите ви цели. Така след 24.06.15 постигате желанията си, свързани със  семейството или един общ професионален план- съдружие. Други може просто да се отърват от едно домашно бреме, което ще подобри качеството им на живот! Истината винаги помага, запомнете това! Всеки, който знае какво и от кого го иска, рано или късно ще го постигне!

ВОДОЛЕЙ

Независимо от многото премеждия и трудности, като продължение на месец май, юни ще остане незабравим! Със сигурност ще го запомните, защото след 22.06.15 очаквате една голяма радост от появата на дете, любов, личностна реализация, известност, предложение за брак, годеж (съдружие) или просто ще се окаже, че сте родени под “щастливата звезда” на съдбата. Каквото и да се случи, ще ви зарадва особено, но винаги умереността в действията и емоциите е  гаранция за дълготрайност.

РИБИ

Нарушеният баланс между семейство и работа продължава да ви мъчи. Настъпва краят за едни професионални или домашни ангажименти и връзки, които нямат практично приложение! Необходима ви е радикална промяна, за да не се окажете отново на “червено” през ноември 2015! С повече реалност и упорит труд, успявате да се справите с всички възникнали трудности! Поставяте ново начало в един нов дом, с нов съпруг/-а или нова работа, с нов обществен статус (с Новолунието на 16.06.15)! Със сигурност това е един много по-сигурен за вас вариант. Положеният до момента усилен и методичен творчески труд, ще даде задоволителни резултати. Чувствате се много по-доволни от постигнатите резултати след 24.06.2015. Силен сексапил с много творческа енергия, носейки ви множество приятни изненади, ще е сценарият за края на юни!

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP