Хороскоп за октомври 2015

01.10.2015

Ново начало във връзките (лични, професионални и обществени) и взаимоотношенията ни. Разделяме се радикално със стария си начин на общуване и старата ценностна система!

Това са част от общите предсказания за месец октомври. А какво вещаят звездите за всяка зодия, прочетете по-долу.

Хороскоп за октомври 2015

ОВЕН

По-голямата част от месеца за вас ще е насочена към теми, касаещи здраве, работа, начина на живот и семейството. Със сигурност ще сте много дейни, заредени с ентусиазъм и енергия за промяна, но около 07.10.2015 бъдете внимателни, за да не ви подведат! Наред с цялата тази еуфория около връзките и професията се намесва и любовта или реализацията на един творчески проект. Ще е Любов (дейност), която ще срещне временни затруднения или пречки, затова ще трябва да се въоръжите с търпение до края на месеца. Най-силните ви дни са около 16.10.2015 за работа или връзки със “силните на деня”. Краят на септември е и край за различни страхове (кредити) и един начин за “печелене” на пари и любов. Изграждате  нова ценностна система, съобразена с настъпилите промени в семейството и кариерата (или пък тази на партньора ви).

 

ТЕЛЕЦ

Октомври ще ви донесе повече радости от любимите хора, хобито, децата, здравето или работата, макар и програмата ви да е някак объркана и напрегната до 10.10.15. Със сигурност средата на октомври ще се окаже страстна и ползотворна! Ще получите възможността да се реализирате, за получаване на наследство (придобивки, бонуси, сума от пари) или любов с еродиран и властен човек. Краят на месеца и пълнолунието (27.10.15) във вашата зодия ще ви раздели с нещо или някой, поради съдбовни причини.

 

БЛИЗНАЦИ

Със сигурност трудностите и недоразуменията в семейството или около един професионален колектив ще продължат да ви вълнуват и през октомври. Усещането, че нещо с работата, ежедневието или здравето ви не е достатъчно или наред, ще е в основата на  емоционалното ви напрежение. Бъдете внимателни особено след 27.10.15 на/в работата, със закона и здравето. В началото на месеца е желателно да не сте особено доверчиви към любовта и “творческо-професионалните предложения”, защото е възможно да бъдете подведени за пореден път. Трудно ще ви е да се ориентирате в обстановката до 10.10.15 с ретро Меркурий, затова изчакайте до ноември.

 

РАК

Недоразуменията в дома и около неговите членове ще продължат и през октомври. Но благодарение на срещите и контактите ви с приятели и кратки пътувания за развлечение, ще се “подслади горчивият вкус на този хап”. Бъдете внимателни около 07.10.15, за да не бъдете въвлечени в действия, за които по-късно може да съжалявате. По-добри дни идват след 16.10.15 когато една любов, страст (творческа) или професионално съдружие ще променят коренно начина ви на живот, семейство, работа! Единствено избягвайте “слепият” ентусиазъм или незаконни сделки, за да не се окажете в “капан” или опасност. Една съдбовна раздяла с една цел (бизнес идея), приятел или любим човек, очаквайте в края на месеца с пълнолунието около 27.10.15.

 

ЛЪВ

Странно за вас започва  месец октомври. От една страна сте завладени от приятни емоции около срещи или един път (надалеко, миналото), а от друга сте някак объркани и напрегнати. Не може да изберете “кой път ” да последвате. Мислите ви са изцяло насочени около финансите. Затова бъдете внимателни около 07.10.15, за да не похарчите (загубите) голяма сума от пари или излишно да изразходите  енергията си в безсмислени планове. По-добри са дните след 16.10.2016. Тогава ще имате възможността да подобрите настроението си чрез предложение за доходоносна работа или да получите голяма сума от пари (от покупко-продажба или инвестиция). След 10.10.15 информацията ще е по-ясна и хармонична и ще бъдете улеснени в пътуванията, срещите и разговорите си. Нов начин на живот започва след 13.10.2015. Край за едни професионални или домашно-интимни връзки и ангажименти, ще дойде с пълнолунието на 27.10.2015.

 

ДЕВА

Много силен ще е за вас октомври. Може би и най-страстният и деен за 2015. Заредени сте с ентусиазъм, сексапил и идеи. Единственият ви проблем от дълго време, както и сега, ще се окажат парите и любимите хора. Бъдете внимателни около 07.10.15. Изчакайте до 16 .10.15 и решение ще откриете и определено, ще е най-доброта за вас. Краят на октомври с пълнолунието на 27.10.2015 ще ви донесе един щастлив завършек, свързан с мечти, насочени към чужбина, висше образование, преподавателска дейност, както и всичко онова, касаещо трудните ви взаимоотношения с роднини или законно-правови проблеми (ако ги имате). Нови приоритети в живота ви са на хоризонта.

 

ВЕЗНИ

Трудностите и неразбориите, създали се през септември, ще изчезнат след 10.10.2015. Завръщате се с по-голям хъс към обичайните си задължения и ангажименти. Трябва да знаете, че месец октомври за вас ще е свързан с известно емоционално напрежение, задкулисие или тайни около работата, ежедневието или здравето (вашето или на близък). Повече внимание трябва да имате около 07.10.15. Независимо от всичко след 13.10.2015 ще трябва да сте подготвени за нови семейни или колективни  взаимоотношения, касаещи живота и развитието на едно дете, млад колега или роднина. Промените са положителни, а това ще ви зарадва особено. Всичко, което бе пречка до сега за вас се променя или съдбовно изчезва. Една радикална здравословна промяна или откривайки истината около една тайна в дома или на работата (16.10.2015), ще ви даде нужната  емоционална и професионална сигурност и спокойствие. Пълнолунието на 27.10.2015, насочва вниманието ви към края на един проблем или трудност с  наследство, финанси, кредити, издръжки, страхове и страсти.

 

СКОРПИОН

Октомври е интересен месец, изпълнен с много запознанства и обществени контакти. Повечето от тях ще са в “сянка” или в тайна, но поне на този етап това е по-добрият вариант. Поради тази обстановка не са изключени и някои недоразумения между вас и любимите хора. По-ясни и конкретни в действията и мислите си ще сте след 10.10.2015. Добри дни за бизнес и хармонични отношения със съпруга/та в дома са между 16.10-27.10 .2015. Край на семейните пречки и финансовите трудности с бизнес партньорите. Настъпва период на сигурност. Избягвайте само силните си егоистично-материални интереси и борбата за власт, за да не се окажете в неловко положение и вместо да спечелите да загубите.

 

СТРЕЛЕЦ

Ретро-Меркурий до 10.10.2015 създава трудности и недоразумения с любимите хора и с обществото при осъществяване на целите ви. Особено около 07.10.2015 ще трябва да сте по-внимателни по въпроси, свързани с дома и работата. “На прага” сте да изживеете една загуба, злополука, разочарование, ако не сте внимателни с хората от бизнеса или дома (съпруг/а, майка, баща). След 16.10.2015 очаквайте добри бизнес предложения, страст и финансови постъпления. Човек с пари и възможности може да ви подаде ръка или да ви оцени подобаващо! Дългоочаквана цел се сбъдва. Спечелвате съдебно дело, ако имате такива проблеми. Единственото нещо, което не трябва да правите, ако държите да успеете е да не се обвързвате интимно и професионално с един и същ човек, защото в последствие едното ще отпадне.

 

КОЗИРОГ

Началото на октомври не е много лесно, защото работата ви е на “кръстопът”, а разговорите в дома или около него също са неясни. Независимо от трудностите до 10.10.2015 самочувствието ви ще е силно приповдигнато, защото ще имате действителен повод за това. Но не преувеличавайте с емоциите и бъдете “на щрек” около 07.10.2015, защото може да бъдете разочаровани или излъгани от човек на властта, чужденец или да се окаже, че мечтите ви нямат връзка с реалността. Сигурно е обаче, че след 16.10.2015 една мечета, свързана с творчески план ,любов или път в чужбина ще се реализира с помощта на една стара любов (идея) или човек с власт. Новолунието на 13.10.2015 поставя основите на нов личен и обществен статус в резултат на една връзка (лична или професионална). Пълнолунието на 27.10.2015 ви прави много влюбени и творчески настроени.

 

ВОДОЛЕЙ

През първите дни на октомври трябва да сте много внимателни към финансите и обноските си спрямо бизнес партньорите или интимните си взаимоотношения с партньора. Ако се налага да вземате някакви решения нека са след 10.10.2015, когато и ситуацията ще е по-ясна. Ентусиазъм ще ви завладее след 13.10.2015 защото един имот, наследство или голяма сума от пари ще премине във ваше ръце. Наяве ще излязат много тайни, но и много скрити сделки може да крият своя бъдещ риск. Необходимо е умение и “нюх”, за да се справите перфектно във всичко това. Пълнолунието на 27.10.2015 ще ви постави пред много въпроси и раздвоение. В такива моменти се доверете на семейството си и неговите членове в предстоящия избор и решение.

 

РИБИ

Месец на крайностите е за вас октомври!

Напрежение, разочарование, но и късмет, успех. До 10.10.2015 бъдете много внимателни с кого се обвързвате и на кого се доверявате. Не се карайте и не давайте на заем! Отношенията в семейството и в един творчески колектив ще ви разочароват, но пък поне ще знаете истината. Обстановката ще се подобри значително след 13.10.2015. Много от страховете и съмненията ви ще изчезнат, а финансите ви ще са в много по-добро състояние. Дните след 16.10.2015 носят съдбовни решения от положителен характер. Те могат да са свързани с едно решения за годеж, съжителство или ново бизнес съдружие. Пълнолунието на 27.10.2015 поставя краят, но и шанс за едно ново начало в начина ви на живот и връзки с роднини или хора в чужбина.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

За автора

Списание VIP