Хороскоп за юли 2014

30.06.2014

След многото напрежение през последните месеци, най-накрая идва лятото.

Юли поставя началото на летния ни отдих. Връщаме се на места заредени със стари, красиви и романтични спомени.

Различни обществени, професионални и финансови ангажименти, стопирани или възпрепятствани в началото на март, намират разрешение.

Животът ни поема по един нов по-оптимистичен път!

Хороскоп за юли 2014

хороскоп овен юли 2014

ОВЕН

След 13.07.14 Меркурий е вече директен и неразбориите от юни, ще започнат постепенно да се изясняват. След 16.07.14 Юпитер ще промени позицията си и след едногодишен престой в Рак, ще премине в зодията Лъв, което автоматично ще се отрази на настроението ви в положителна насока. В следващите 12 месеца късметът ви ще е свързан с един любовен роман, дете или творчески проект. Финансите ви също ще са в много по-добро състояние, благодарение на щастливата случайност.

След 25.07.14, когато Марс вече няма да е в зодия Везни, Новата Луна от зодията Лъв, ще ви даде възможността да се заредите с много любов и оптимизъм.

хороскоп телец юли 2014

ТЕЛЕЦ

Юли може да се каже, че е много по-спокоен от изминалите два. Меркурий няма да е ретрограден и всичко си идва на мястото. Проблемите в работата, напрегнатото ежедневие и разклатено здраве също се оправят, защото Марс завършва дългият си и неприятен престои в зодията Везни. След 16.07.14 Юпитер преминава в зодията Лъв, където ще остане за 12 месеца. Бележи  началото на един период на домашно и душевно щастие. Около 26.07.14 с Новолунието в Лъв множество положителни промени, касаещи близките и ежедневието ви вече ще са налице. От друга страна Марс се настанява точно срещу вас в зодията Скорпион, което може да ви направи прекалено секси, но и “бойни” за хората от близкото ви обкръжение. Преценявайте риска!

хороскоп близнаци юли 2014

БЛИЗНАЦИ

През този месец може да си отдъхнете от образувалото се напрежение на изминалите 30 дни. Меркурий става директен и до 13.07.14 ще възстанови и подчертае комуникационните ви таланти. До 18.07.14 Венера още ще е във вашата зодия, което ви прави особено еротични и творчески настроени. Към положителния климат на този месец се добавя и преместването на Юпитер в зодията Лъв. В следващите 12 месеца пред вас ще се разкрият нови хоризонти, свързани с различни пътувания в чужбина, обучения и философски разсъждения. Единственият проблем ще е финансовият. Но с повече оптимизъм, всичко може да се разреши!

хороскоп рак юли 2014

 

РАК

Юли е месец, в който повечето от вас са рожденици, но не бих казала, че ще сте много настроени към обществени и шумни мероприятия. В известен смисъл нещо, като че ли ви пречи да се отпуснете! Няма да сте готови за нови запознанства. Възможно е да има още какво да си доизяснявате на психологична основа. Втората половина на месеца ще е много по-емоционална и сантиментална от първата. Пълнолунието οκоло 12.07.14 ще засили желанието ви за обвързване и съвместни действия. Юпитер след 16.07.14 напуска зодията ви и се отправя в зодията Лъв. От тази позиция вие ще имате повече възможности за печелене на пари, както и за всичко онова, което ви носи задоволство. След 26.07.14 Марс навлиза в Скорпион. За вас това означава да си отдъхнете от напрежението в дома и сблъсъците с близките хора. В плюс получавате един еротичен и творчески заряд!

хороскоп лъв юли 2014

ЛЪВ

Сначалото на този месец определено ще усетите, че щастието вече е на ваша страна. След 16.07.14 планетата на късмета Юпитер ще навлезе във вашата зодия и ще остане там до август 2015. Меркурий става директен, което също прави нещата да се случват много по-добре и без препятствия. Пред вас се разкриват нови хоризонти, които ще ви помогнат да се реализирате, както професионално, така и в личен план. Определено ще се почувствате много по-щастливи и освежени след един тежък двугодишен период от време. В края на месец юли, Марс излиза от зодията Везни, което ще ви даде възможността да си отдъхнете от проблемите на ежедневието, близките и съседите. Затова пък ангажиментите ви около семейството и дома ще се завишат в началото на август, когато окончателно ще трябва да се справите с всички тях!

хороскоп дева юли 2014

ДЕВА

Началото на месеца е свързано с доброто развитие на бизнеса и работата ви, а това ви се отразява много добре, както на ежедневнито, така и на отношението ви с хората около вас. Дните след 12.07.14 ще ви направят силно привличащи и обаятелни за околните. Много от самотните Деви могат да срещнат мечтаната любов, а семейните да възстановят добрите, стари взаимоотношения с партньора. Животът ви като цяло, през втората половина на месеца ще се промени в положителна светлина. Изпълва се с множество срещи и приятни мероприятия. Много нови хора влизат в живота ви и това ви прави щастливи. След 26.07.14 вниманието ви ще е насочено изцяло към множество пътувания, съобщения, търговски сделки и преговори. Трудностите натрупали се през последните месеци, най-накрая намират така очакваните реални решения.

хороскоп везни юли 2014

ВЕЗНИ

През този месец всичко си идва по местата и вие, най-после си отдъхвате, защото Меркурий не е вече ретрограден, а Марс след 26.07.14 ще напусне зодията ви, оставяйки ви със сладко-горчив вкус от изминалите 6 месеца. Напрежението и проблемите със здравето и връзките ви с другите хора отшумяват по един или друг начин, което ви дава сили. Настроението ви се повишава с помощта на Венера и мечтите ви намират почва за реализация. Истината е че, Пълнолунието около 12.07.14 ви намира объркани по отношение на домашните проблеми или отношението ви с член от семейството. С навлизането на Юпитер  в зодията Лъв след 16.07.14, е началото на един нов период в общественият ви живот и обновление на приятелския ви кръг. Възможно е да изпратите човек в чужбина или да се отправите и вие натам, в близко бъдеще, както и да получите силна подкрепа от приятели и близки. Също ще развиете един нов философски мироглед към хората, с които имате общи интереси! Един съвместен проект ще даде своя старт през този период .С една дума, много хора ще останат в миналото за вас, а други ще се появят, за да ви направят щастливи.

хороскоп скорпион юли 2014

СКОРПИОН

Връзките и общуването ви се възстановяват през този месец, след настъпилия хаос през юни. Грешките и недоразуменията се изясняват. Задкулисните игри обаче няма да свършат така просто, но след 25 .07.14 ще имате възможността да си изясните, какво се е случило в миналото и как сте се оказали в това положение. Периодът от 14-20.07.14 за вас ще е свързан с творческо настроение и романтизъм. С навлизането на Юпитер в зодията Лъв след 16.07.14 за вас  настъпва един от най-силните периоди за професионални изяви и реализации за последните 12 години. Ще бъдете забелязвани от всички и това ще ви радва особено! Ще сте влюбени, а това ще даде криле на душата ви!

хороскоп стрелец юли 2014

СТРЕЛЕЦ

До края на месец юли проблемите от лично естество ще намерят окончателни решения.  Връзките ви и общуването с близките хора се възстановяват и вие се радвате на един ползотворен и емоционален обществен живот. Край на мизерията и скучния начин на съществуване. На 16.07.14 Юпитер сбъдва мечтите ви! Пътувания в чужбина или много добри вести от там, повдигат самочувствието ви. Други започват един нов период от живота си, изпълнен с повече философия и разум. А някои едно обучението или такова във ВУЗ, за което сте си мечтали отдавана. Съдбата определено е на ваша страна! Сериозен повод за много радост ще имате около 25.07.2014!

хороскоп козирог юли 2014

КОЗИРОГ

Началото на месец юли започва малко напрегнато за родените в третата декада на зодията(10.01-19.01), що се касае до професионалната им реализация и ориентация. Много от вас ще са на кръстопът между работата, дома, любовта и кариерата. Пълнолунието около 12.07.14 ще заостри тези проблеми и ще ви е трудно да вземете решение. Затова пък втората половина на месец юли ще отвори нова страница за финансовите ви придобивки и начин на живот. Повече внимание се изисква в края на месеца около 24.07.14, когато оперирате с пари, защото има опасност да извършите неща, повлияни от прекалени положителни емоции, а по-късно това да ви струва доста скъпо или излишно!

хороскоп водолей юли 2014

ВОДОЛЕЙ

Месец юли за вас започва много по-добре от юни. Всичко се изглажда и вие спокойно може да тръгнете на път или да развиете идеите си. Любовта и творчеството, темите около децата до 18 .07.14 ще ви зареждат с много оптимизъм и приятни емоции. Самотните водолеи, може да се обвържат в сериозна връзка с един специален човек, носител на интересни идеи и нова философска култура, а семейните пък да разчитат на един солиден съдружник в работата и хармонични брачни взаимоотношения! Юпитер след 16.07.14 застава срещу вас и дава криле на една връзка на едно съдружие, решение в един съдебен спор. Започва нов 12 месечен цикъл за вас и вашите връзки, било то лични или професионални.

хороскоп риби юли 2014

РИБИ

Настроението ви се променя през този месец, но вниманието ви все още е изцяло насочено към проблемите,около дома и семейството!

Ще имате много разговори с ваши близки и роднини. Не е изключено и едно голямо семейно събитие, което ще стане повод за радост и срещи, а това ще ви окуражи. Пълнолунието на 12.07.14 ще направи така, че вие и приятелите ви да застанете рамо до рамо, в справяне с наложилите се проблеми. След 14.07.14, Меркурий и Венера ще направят дните ви много по-романтични и творчески заредени. Една голяма любов с човек от работата или близкото ви обкръжение е на хоризонта за необвързаните, а останалите ще се радват на своите деца, внуци или творчески идеи. След 16.07.14 ежедневието ви ще се промени към по-добро, работата ви ще намери почва за развитие, здравето ви също ще се подобри, а и парите ще са в повече! Около 26.07.14 ще сте заредени с толкова голямо самочувствие и оптимизъм в утрешния ден, че ще може да хващате звездите с ръка!

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.