Зодия Овен

Годишен хороскоп за Овен

Зодия Овен

Вие сте един огнен и динамичен знак. През последните няколко години, радикалните промени в живота ви не бяха малко. В следващите две години тези процеси ще продължат и ще се наложи да поемите по нов път. На успех може да разчитате само, ако правите малки и добре обмислени стъпки, без големи рискове. Малко повече внимание се изисква до лятото на 2014,а след това ще имате подкрепата на Юпитер (в Лъв) и Сатурн (в Стрелец).
2014 е годината, през която радикалните промени ще продължат, но ще има и много поводи за радост през октомври. Началото на един такъв динамичен период ще започне през март. До края на юни 2014 очаквайте много затруднения, около семейството и неговите ангажименти. След това Юпитер от Лъв ще направи живота ви по-приятен и емоционално интересен, защото ще имате възможността да пътувате в чужбина или да се видите с хора от там, като едно ново запознанство ще ви зарадва особено, нов творчески проект или сбъдване на една мечта, са също в сценариите на 2014. Много добри месеци са август и септември. Пазете се от големи разходи.
Силни периоди за радикални решения и действия, както и съдбоносни събития, касаещи вас и семейството ви или едно съдружие, са дните около 10.04-20.04.2014, както и 06.10 – 10.10.2014.
2014 – до лятото, ще се чувствате по-креативни и творчески заредени. Не е изключено да изживеете една голяма любов, да се сдобиете с дете или пък да развиете един проект, който е започнал в края на 2014.