Зодия Рак

Годишен хороскоп за Рак

Зодия Рак

Като воден знак и дете на Луната, за вас винаги са били от голямо значение чувствата, дома и семейството. Трудности ще има и през 2014, но Юпитер е във вашия знак (до юли) и Сатурн от Скорпион (до октомври) ще ви помогнат да направите добрия избор и да преодолеете кризата в наложилата се ситуация.
По-голямо напрежение и радикални промени да очакват родените около 01.07.
Трудностите ще произтичат от факта, че ще ви е трудно да се откъснете от миналото и да се приобщите към новите условия на живот.
Колкото и да не ви се иска, една нова ситуация се разкрива пред вас през 2014. Независимо, че ще ви е трудно, в края на събитията ще се почувствате добре, защото животът ви ще се промени към по-добро.
2014 носи със себе си радикални промени, които първо ще настъпят във вас, а след това ще се проявят в дома и работата. През първата половина на годината Юпитер-късмет (е във вашата зодия) и ще ви помага във всяко едно решение. Настроението ви ще е добро и плановете ви ще се реализират. Нептун (в Риби) ще даде крила на творческите ви идеи и ще ви развлича. Марс до 26.07.14 ще се яви причината за множеството промени в дома, работата и взаимоотношенията ви с хората. Ще възникнат въпроси свързани със членовете на семейството и уреждане на имуществените ви отношения. Климатът в дома ще е напрегнат, но това няма как да се избегне. В края на всички тези събития ще се почувствате добре, независимо от „цената“, която ще трябва да заплатите!