Хороскопи 2016

02.01.2016

Да се издигнем над видимите граници на нашите възможности или да се провалим от загуба на контрол над ситуацията, или от страх пред неизвестното?!

Получаваме награда или наказание от съдбата за досегашните си дела, идеи и начин на живот.

Хороскопи 2016

ОВЕН

21.03 – 31.03

Тази година Щастието и Успехът ще зависят изцяло и само от вас! Ако сте се ориентирали правилно, очаквайте през февруари, април, май, юли, октомври и декември, радост в любовта, от децата или от развитието на един творчески проект.

Ще трябва да сте много внимателни през септември и октомври с Юпитер във Везни, защото преувеличението с парите и емоциите около семейството и бизнеса, може да ви създаде сериозни материални, морални, законови и финансови разходи и главоболия. Най-силни и точни в реализирането на материалните си и интимни цели ще сте през август и ноември.

 

01.04-10.04

Всяка промяна за вас през 2016 ще има дългосрочен и постоянен характер, така че много от стреса и несигурността на отминалите години остават „зад гърба ви“. Това естествено ще се отрази много добре и на начина ви на живот и кариера. Тази сигурност идва от Сатурн, който обаче за да ви даде всичко това ще „изиска“ много повече труд и отговорност от до сега положения. По-внимателни бъдете до април, след това всичко е много по-ясно и сигурно. Нека прекалената еуфория и радост не ви „заслепят“ през ноември-декември, така че в 2017 да влезете с по-малко разходи и емоционални разочарования.

 

11.04-20.04

Радикални промени се очакват за вас през 2016 по отношение на външния ви вид, семейство (колеги), кариера, съпруг (родител). Април ще ви донесе неочаквано добри шансове за личностна реализация! Бъдете разумни и не избързвайте без да сте обмислили всичко много добре. Много любов и радост от децата и творческите ви проекти очаквайте през януари, март, април, юни, края на юли и началото на август + ноември. Всяка цел и сексуално желание ще бъде осъществено през месеците септември и декември!

 

Телец

21.04-30.04

Още от самото начало на 2016 ще имате повод за повече спокойствие, радост, сбъднати мечти и творческа нагласа. След  октомври парите и сексът са в повече, страховете по-малко, а това е всичко, което би ви донесло радост и повече самочувствие. Така постепенно до края на 2016 всичките ви цели ще бъдат реализирани. Най-силните ви месеци ще са март, май, юни, август и ноември!

 

01-10.05

Много по-напористи при осъществяване на целите си ще бъдете през 2016! Разчитайте на вътрешното си предчувствие за развоя на събитията в обществото и сред приятелите, защото то ще бъде твърде добре развито. Много радост от децата и любимите хора, подаръци и късмет очаквайте от февруари до юли. Това е периодът, през който ще можете да получите всичко онова, за което сте мечтали и е свързано с бъдещето ви, радостта и финансите в живота.

Цялото лято на 2016 ще е изпълнено с много пътешествия, развлечения и интересни запознанства.

 

11-21.05

По-щастлива е 2016 от 2015, със сигурност. Очаквайте повече любов, радост и развлечения. Особено през периода февруари-юли. През март една мечта, касаеща пари или тайни страсти, намира своето решение и това ви прави по-спокойни, секси, влюбени и властни. След октомври страховете изчезват, парите и сексът са повече, а това несъмнено повишава самочувствието и сигурността, на която държите твърде много.

 

Близнаци

 

22.05-31.05

Нептун и през 2016 ще продължи да „мъти водите“ по отношение на бизнеса и интимния ви партньор (съпруг/а), проблеми с нервите и здравето, както вашето така и на близките ви. Затова е необходимо да останете насаме със себе си и да преначертаете приоритетите си. През юли и август всичко стойностно и с бъдеще в живота ви остава, а другото си „заминава“. Време е да излезете от летаргията и безвремието, в което се поставихте от 2011 насам. За творчество, радост, любов и развлечения е много добър периодът септември-октомври.

 

01-10.06

На тест за издръжливост и морал ще бъдат подложени  всичките ви връзки (лични, професионални и семейни). Така разочарованията през 2016 ще са в реда на нещата. Време е да положите ред във финансите и емоциите си. 2017 ще е годината, когато може да се порадвате на положените през 2016 усилия в тази посока. На фона на всичките тези сериозни ангажименти спрямо семейството и работата няма да липсват и добрите изненади. Очаквайте ги от януари до април. Между февруари и юли избягвайте душевното и хранително преувеличение, както и супер ентусиазма около промените в дома, път в чужбина или едно интимно запознанство, за да не се окаже, че крие повече задължения и трудности отколкото радост. Не харчете излишно. Особено през периода март-септември. Едно е сигурно, краят на 2016 ще е много по-добър и обещаващ от началото ѝ. Мечтите ви започват да се реализират постепенно, а с радост и любов ще се изпълнят дните ви след ноември.

 

11-21.06

Бъдете внимателни до септември по отношение на разходите и мечтите, свързани с  дома, кариерата или съпруга/-та. Април ще ви донесе интересни, странни и неочаквани предложения от страна на приятел или любим човек. Това е периодът, когато може да започнете да мечтаете отново.

 

Рак

22.06-02.07

През цялата 2016 може да разчитате на много творческо въодушевление и силно предчувствие. Печеливши ще са всички онези, които творят и обичат работата си. Решения около проблемите с работата, здравето и хаоса в ежедневието ще са взети, а проблемите разрешени. Това ще ви направи по-спокойни и щастливи, особено след септември 2016, когато домът ви и кариерата по един или друг начин ще се уголемят. Това може да е резултат от реконструкция, преместване или нов член (задомяване, зачеване). Желателно е да сте по-смирени с емоциите и храната, защото това винаги ви изкарва извън граници.

 

03-12.07

Няма да ви е лесно през 2016 със семейството, работата, колегите, здравето, съдебни дела и врагове (ако ги имате). Промените ще са резки и често болезнени. До март няма да се чувствате много сигурни, но след това постепенно ще сте по-спокойни. Разчитайте на месеците февруари-юли, когато може да разчитате на помощ от далеч: роднина или заради доброто ви сърце и добри приятели. Не преувеличавайте с емоциите и това ще ви спести множество страхове и перипетии!

 

13-22.07

Много ползотворна година за вас ще е 2016. Чудесата започват още с новата година, но продължават от юли до септември. За работещите в сферата на услугите, търговията, транспорта, пощите и писатели, могат да разчитат на успех и сбъднати мечти. Избягвайте само крайните настроения и бързи решения под давлението на еуфорични емоции, за да не се провалите. Особено в края на 2016, когато ще имате нужда и желание от всичко по-много. Естествено е след това през 2017 да се окажете с много ангажименти, финансови разходи и килограми!

 

Лъв

23.07-02.08

Τази година късметът е на ваша страна. Особено през септември-октомври. Много екскурзии и срещи за развлечения ви очакват през 2016. Писмената, търговска и туристическа дейност ще се развиват особено задоволително. Не пропускайте нито един шанс, който ще е от значение за бъдещето ви. Целите  се реализират и енергия изпълва дните ви особено през март и август. За любов, радост и творчество добри са – април, май, юли и септември.

 

03-12.08

Още с първите дни на новата година усещате повече сигурност по отношение на децата, любимите хора и творчеството. До март ще имате възможността да сбъднете и най-щурите си мечти. Радост изневиделица ще ви даде „криле“ отново да мечтаете, за да промените начина си на мислене и действие. Може едно влюбване (дете) или оригинална идея да промени изцяло бъдещите ви планове, разбира се за всеки е различно. Много срещи и пътища за развлечение, търговия, обучение и туризъм, очаквайте след октомври.

 

13-23.08

От 2016 може да очаквате много. Най-вече любов и творческа реализация. Силни месеци за това са януари, април, юни, юли, септември, октомври. Всичко се променя към по-добро, а животът ви вече няма да е същият!

 

Дева

 

24.08-02.09

През цялата 2016, както и предходната ще трябва да сте много внимателни към партньорите си (лични и професионални). Много вероятно е да не сте обективни в преценката си. Пазете парите и морала си. Особено внимателни бъдете от януари до април, защото след септември ще е по-сигурно и с по-малко напрежение. Тогава и финансите ви може да са в повече, самочувствието по-добро и климата в дома ви по-оптимистичен. 2016 ще се окаже много по-силна от предходните .

 

03-12.09

Странна за вас е 2016. Време е да се разделите с една илюзия, касаеща дома и семейството. Налага се да положите ред във всичко това и да използвате логиката, а не емоциите. Със сигурност резултатите през 2016 ще са завидни и вие ще сте коренно различни в очите на любимите хора и с нов мироглед по отношение на  бъдеще ви цели. Нищо няма да е същото както преди. Пошлото (или болното и остаряло, каквото и да е то) ще отпадне. Най-силни са месеците от февруари до юли. От април до октомври внимавайте с мошениците, т.е. с нереалните и романтични интимни връзки, творческо-интелектуални проекти, както и с парите!

 

13-23.09

2016 ще ви даде повод отново да се радвате и почувствате защитени от съдбата. Още през януари положението ви в един колектив (семейство) ще бъде затвърдено. Лична и семейна реализация ви очаква през периодите януари-февруари и юли-септември. Чувствате се много по-сигурни и творческо-професионално успели.

 

Везни

24.09-02.10

Щастието и успехът през 2016 ще зависят изцяло от вас, защото от 2012 насам за първи път се чувствате спокойни и сигурни. Най-щастливият ви период през тази година е септември-октомври, когато ще имате възможността да се порадвате на красиви събития около дома или да реализирате нещо лично (работа, дом, семейство). Дръжте очите си отворени, защото един късмет е на вашия „праг“. След март нищо и никой не би могъл да ви спре в реализацията на идеите ви. Много контакти, пътища на кратки разстояния и интимни запознанства са в сценария на 2016. От октомври до декември  любовта, децата, творческите проекти и парите ще ви зареждат силно положително!

 

03-12.10

Каквото и да се случи през 2016 ще бъдете защитени от съдбата. Възможно е да изживеете едно душевно напрежение или проблем с членове от семейството или работа ви. Ежедневието обаче по един или друг повод ще е много по-сигурно от четири години насам. Нужно е да сте по-спокойни и да не искате много от вас и близките си, за да не стигнете до болезнени ситуации. Бъдете малко по-внимателни от януари до април, след това всичко ще си дойде по местата.

 

13-23.10

Радикални промени за вас се очакват през 2016 в семейството и един работен колектив. Нужно е да запазите самообладание и да не сте нервни при вземане на решения. Целите ви ще се реализират така или иначе, но в края на годината. Няма да са малко любовните и финансови изненади, касаещи семейството и вас самите през 2016!

 

Скорпион

24.10-02.11

2016 е година, когато творческото въображение и мечтите ви стават реалност. Това е резултат на много емоционално и финансово напрежение.

Духовността би помогнала да развие интелекта и да промени живота ви до основи, затова развивайте я. След октомври всичко ще е някак по-красиво и хармонично. Още от януари много от целите ви се осъществяват. Някои  ще се влюбят, други ще се сдобият с дете, трети ще реализират отдавана замислена мечта (творчески проект, път в чужбина). Избягвайте само ревността, завистта и прекалено големия риск. Добри месеци за пари и любов са март, юни, август, септември и октомври.

 

03-12.11

Една вълшебна година ще е за вас 2016. Променяте начина си на мислене и живот така, че парите и любовта придобиват много повече морална стойност. Настроението ви се завръща, имате желание да започнете да мечтаете отново и за първи път от 2012 насам се чувствате добре. Реални поводи за истинско щастие и повече финанси ще имате през февруари и юни. Това са и месеците, когато ще имате добри шансове, за да подобрите отношението и контактите си с близки и приятели и да повярвате в чудесата.

 

13-22.11

Да, и за вас 2016 ще е една много по-добра година от 2012 насам. Приятелите и близките ви ще са факторите за много радост и щастие. Силни месеци са февруари, юли и септември. Тогава ще сте заобиколени от много хора и ще се радвате на тяхното внимание. Бъдете тактични, защото думите и мислите ви могат да създадат чудеса или да развалят всичко.

 

 

Стрелец

23.11-02.12

2016 е годината, когато много от вас ще трябва да заложат на желязната логика и упорития труд, ако искат да успеят. Забравете за старите мечти и безгрижен живот. Станете реалисти и ако нещо трябва да си отиде не го „задържайте“ на всяка цена и със всички средства. В реалния живот всяко начало има своя край и всеки край е едно ново начало. Грижете се за здравето си и не се преуморявайте. Това важи и за  хора  със сериозни заболявания от дома ви. Обичайте семейството и се грижете за него докато  имате тази възможност! Добрата работа и усърдният труд ще ви донесат удовлетворение в края на годината. Така може да сте сигурни, че  умората ще си струва. 2017 ще отвори нов цикъл за финанси и чувства.

 

03-12.12

Няма да ви е лесно през 2016, но в края на годината ще сте по-зрели от всякога. С нови приоритети и нов начин на взаимоотношения в дома и с колегите. Радикалните промени започват още с новата година до април. Избягвайте само напрежението и излишните рискове. Бъдете по-отговорни към дома и неговите членове от април до септември. Възможно е да се чувствате малко изморени. Коледа и новата 2017 ще ви върнат радостта и оптимизма. Една мечта около децата и кариерата става реалност, а това ще бъде един ценен подарък за вас.

 

13-21.12

Сложно започва 2016 по отношение на взаимоотношенията ви с другите хора. Силни месеци за бизнес и професионални връзки са януари-февруари и от юли до септември. Добре е да не се вземате много на сериозно или да не се въодушевявате прекалено много от гръмки и красиви слова. Заложете на реалното и сигурното. Април е месецът на генералните и щастливи промени. Оказва се, че късметът на 2016 е във вашите ръце, а не в тези на съдбата!

 

Козирог

 

22-31.12

Цялата 2016 ще е изпълнена с въодушевление, желание за творчество и любов. През септември и октомври новите бизнес и лични партньорства могат да ви накарат да преувеличите с разходите и възможностите си. Затова заложете на сигурността в работата и ежедневието и изчакайте до началото на 2017.

 

01-10.01

Колкото и сложни да се окажат нещата за вас от февруари-юли през 2016 ще имате ангел пазител и защита от хора благородни. Но, за всеки случай бъдете внимателни за какво мечтаете и с кого се запознавате. Много внимателни ще трябва да бъдете през 2016 по отношение на финансите, здравето, работата, ежедневието, близките и приятелите си, както и едно обучение или път в чужбина. Възможно е да имате проблеми от различно естество. Април е месецът за радикални и окончателни промени с дома и неговите членове и бизнеса.

 

11-20.01

Годината 2016 за вас започва обнадеждаващо. Получавате шанс за реализацията на една мечта, свързана с чужбина, повече финанси, обучение или по-оптимистично ежедневие. Най-силни са месеците януари-февруари и от юли до септември. Радикални и окончателни промени около дома (миналото) и кариерата започват през април и продължават до края на годината. Само се пазете от прибързани решения и емоционално напрежение. От януари до април късмет имате и в любовта, където едно приятелство може да прерасне в интимна връзка!

 

Водолей

 

21-31.01

За вас по-силна ще е втората половина на 2016, особено в периода на месеците септември-октомври. Много от големите ви идеи свързани с пари, кариера, дом, имоти и чувства, ще се сбъднат. Самочувствието ви ще е завишено, а на душата ще ви стане по-леко. Съдебни дела и страхове изчезват. Пътешествия (духовни и физически ), както и радост от близките ви ще изпълват дните ви до края на 2016.

 

01-08.02

Най-добрата от години насам, ще е за вас 2016. Ще се почувствате много по-спокойни и сигурни в утрешния ден и работа. От януари до април ще направите всички радикалните промени, носещи ви повече прогрес .Интересни запознанства и светкавични влюбвания също са част от сценария на 2016. Ноември и декември ви обещават триумфален и бляскав завършек на тези 12 месеца, както и много радост от близките хора и новия ви начин на живот.

 

09-19.02

Забележителна и интересна ще е за вас 2016. Още през април ежедневието ви се променя коренно. Интересни идеи и запознанства спомагат за това. Новости в живота на децата, братя, сестри и близки приятели ще ви накарат да се почувствате приятно изненадани. Много интересни и успешни ще са месеците януари, юни, септември и октомври.

 

 

 

Риби

20-29.02

2016 е година мечта. Още през месец януари една любовна приказка, появата на дете или реализацията на една творческа идея, ще ви накарат да заплачете от радост. Само запазете самообладание и логична мисъл, за да не развалите това вълшебство. Много вероятно е някои от вас да нямат обективна преценка за развоя на събитията и да попаднат в капан. Затова, ако за нещо се чувствате несигурни, поискайте съвет. Има опасност тази „звездна приказка“ да се превърне в кошмар. Най-сложно става през септември –октомври. Тогава всичко стойностно остава, а пошлото и болно си отива. Разбира се това не са емоции, които хората лесно преживяват.

 

01-10.03

Много отговорност и професионален труд ще изисква от вас 2016. В противен случай разочарованието ще е голямо. Желание и хъс за всичко това няма да ви липсва, нито творческо настроение, но всичко ще зависи от това в каква посока ще използвате този енергиен заряд. Силни приятели с позиции в обществото и финанси ще ви подадат ръка.

Най-големият риск за вас през 2016 е да не загубите границата на моралното и допустимото в интимността и желанията си. Много лесно може да се отдадете на телесни забавления и да превишите нормите на поведение и финанси. Така, че в края на 2016 да се почувствате „прелъстени и изоставени“.

 

11-20.03

Със сигурност през 2016 ще трябва да заложите на реалността и здравословния начин на живот и работа. Не превишавайте с телесните си и финансови възможностите и желания. Още от януари до края на септември рискът да излезете извън рамките на допустимото е много голям, особено по теми касаещи  работата, ежедневието и душевния ви мир.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.