Хороскоп за декември 2015

30.11.2015

“Животът е това, което ни се случва докато си правим други планове.”

Непоносимостта към ограниченията в обществото и дома (родината), както и липсата на съществени идеи и морални граници, ще амбицира хората към повече действие и генерална промяна.

Налице ще е явно несъгласие в мненията вътре в семейството ни или с този на трудовия колектив и обществото, в което живеем. Това ще се окаже едно предизвикателство и сложност в  избора ни между “Свобода или Обвързване”!

Конфликтите в личните, обществени и дипломатически връзки ще настъпят заради невъзможността за повече търпимост.

Идва краят на глупостите и празните думи. Време е да видим кой какво може и да действаме според възможностите си, а не според желанията си. По-малкото емоции и повече логика са инструментите на властните и преуспяващи хора. Само фактите и действията променят света. Много връзки ще се разпаднат тотално именно, защото бяха изградени на фалшиви чувства и неискрена толерантност.

Хороскоп за декември 2015

ОВЕН

Πоследният месец на 2015 ще ви създаде силно напрежение (разпри) с един съдружник, съпруг, човек от семейството или адвокат (ако имате такива контакти). Не е желателно да влизате в спор, ако нямата ясно становище по въпроса. На този етап ви липсват и достатъчно сили (хъс или смелост) за това.

След 11.12.2015 очаквайте новини и срещи от далеч, повече логика и популярност. Интересни контакти свързани с професията (кариерата) или съпруг/а. Желанията и идеите ви, касаещи едно обучение, роднини или път в чужбина ще помогнат в разрешаването на проблемите ви!

Ще трябва обаче да сте много внимателни с радикалното си поведение, прибързани решения и силни емоции, защото не са изключени и неприятни инциденти в дома и на работа, които биха разклатили връзките ви тотално.

 

ТЕЛЕЦ

Декември за вас започва с напрегнато ежедневие и работа в повече. Това естествено ще повлияе на здравето ви, затова намерете време за почивка. Пазете се и от свади с колеги или хора от ежедневието. Вероятно си имат душевни проблеми, а и вие не бихте им повлияли положително по никакъв начин. Внимавайте и с храната. След 09.12.2012 ще имате възможност за интересни хрумвания и по-добър разчет на финансите и интимните си взаимоотношения. Не е изключено с един близък човек или роднина да се договаряте отначало за нещо, защото около 11.12.2015 се “заформя” едно напрежение, инцидент или скандал, който  променя много от досега устроения ви живот. Пълнолунието на Коледа обаче ще ви върне настроението и топлите чувства. Компанията на добри хора ще ви зареди положително!

 

БЛИЗНАЦИ

Връзките през декември и контактите ви в обществото ще са от особено значение, както за  щастието, така и за нещастието ви. Не  се обвързвайте с хора финансово и интимно в едно. Това не е във ваша полза. Не влизайте в игри на ревност или власт със съревнование с висшестоящи, имащи отношение към обществено-служебните ви позиции. Самочувствието ви ще е завишено, но ще трябва да го използвате правилно. Със сигурност “разчиствате сметките си” с колеги, съдружници, врагове, членове на семейството и любовници. Важна роля за това ще изиграе трети човек. Коледа ще ви затрудни с разходите и проблеми около интимността с партньора.

 

РАК

Месец изпълнен с много емоции и напрежение ще е за вас декември. Ново начало в бизнеса и връзките, като цяло. Бъдете внимателни около 06-11.12.2015, инциденти и свади не са изключени. Думите могат да разрушат отношенията с любими хораизграждани с години. След 05.12.2015 дните могат да станат много романтични и страстни. Много от вас ще заговортя за едно сериозно обвързване, по-добри взаимоотношения в дома или за съвместно съжителство. Пълнолунието на Коледа ще ви направи силно емоционално настроени по отношение на миналото и бъдещето, свързано със семейството, дома и работата.

Проблеми от края на септември 2015 приключват окончателно. Отваряте нова страница – “Живот (работа) и ежедневие”.

 

ЛЪВ

Ползотворен за вас ще е последният месец на 2015. Ежедневието ви ще е изпълнено с множество ангажименти и срещи по работа и за по-добро здраве. Само бъдете по-внимателни около 06.12.2015 когато шофирате, говорите, приемате и предавате пратки или пазарувате. Гафове и инциденти няма да липсват. Едно неочаквано развитие около децата, хобито, бащата или любим човек ще промени бъдещите ви планове в положителна светлина. Новолунието на 11.12.15 ви носи приятни новини, нова любов, дете, повече радост и късмет. Пълнолунието на Коледа по една или друга причина обаче ви кара да останете на саме със себе си, защото сте малко тъжни, на кръстопът или изморени.

 

ДЕВА

Празниците ви правят въодушевени малко повече от нормалното, но около 06.12.15 ще трябва да сте внимателни с разходите, емоциите (любов) и рискови ситуации, защото не след дълго ще сте разочаровани със сигурност. Нищо не е както изглежда. След 05.12.2015 ежедневието ви ще e изпълнено с приятни новини, срещи и страстни идеи. След 10.12.2015 ще се окажете завладяващи, та в очите на близък приятел може да проблесне и идеята и за една страстна любов и приятни преживявания. Много вероятно е да успеете, било то в любовта или за постигането на едно желание. Нови условия в дома и кариерата. Коледа ще ви зарадва с приятна компания от близки приятели и любими хора.

 

ВЕЗНИ

Началото на декември за вас е изпълнено с много движение и силна енергия, която ако не бъде контролирана може да се окаже повод за разтрогнати връзки или инциденти по невнимание. Особено рискови са дните около 11.12.2015. След тези дата ще се говори все повече за проблемите в семейството с децата, близките. Очаквайте радикална промяна в ежедневието си, начина на мислене и живот. Финансите ви ще се подобрят, а това ще улесни празничните ви покупки и разходи. Коледа обаче ще ви създаде едно напрежение, което ще се отрази и на настроението ви. Време е да приключите с радикалните промени и всичко започнато от лятото на 2012 година.

 

СКОРПИОН

Декември ще ви донесе много сбъднати мечти, любов и повече финанси. Дайте воля на чувствата си и кажете какво ви е на сърцето! Сега е моментът да бъдете забелязани и да споделите любовта си. Със сигурност няма да ви е лесно, защото не обичате откритата игра, но това ще е във ваша полза, този път. Трудни са дните около 06-11.12.15 както за другите така и за вас, относно “удари в гръб” или последици от неморални и незаконни действия. Понякога и маниакалните ви и фанатизирани идеи, ви вредят повече в работата и здравето отколкото тези на враговете. Сигурно е, че след 11.12.2015 самочувствието и финансите ви ще са подложени под въпрос. Време е да вземете радикални мерки около тези теми. Коледа може да ви отпрати в чужбина или срещне с обичани роднини, приятели от далеч. Може и една мечта да се сбъдне, макар и с високо платена цена.

 

СТРЕЛЕЦ

През първите дни на месеца сте ангажирани с много разговори, срещи, информация, но и много разочарования. Със сигурност по-стабилни доходи и сериозни договорки и запознанства може да очаквате след 11.12.2015. Любовта за вас ще има мистериозен( или платоничен) характер, но пък това ще ви помогне да си почините духовно и физически или просто да сте почувствате по-добре  в тишината. Повече внимание отделете на дните около 06-11.12.15, когато едно приятелство може да приключи по съдбовни причини или поради невъзможността да се вземат сериозни решения относно чувства и пари.

Животът и личността ви поемат по един нов път, носещ новости в семейството, работата, дома и обществения ценз. Душевно се чувствате малко странно и дори объркани, но с времето всичко ще се уреди, стига да заложите на практичното и логиката. Коледа ще ви направи силно емоционални, а една кармична връзка приключва или се възпламеняват отново (за всеки е различно, зависи от личните му данни).

 

КОЗИРОГ

Декември се оказва натоварен с много срещи, кратки пътувания, документи, счетоводни и офис ангажименти, касаещи съдружници, семейство, работа, съдебни дела (ако ги имате). В суматохата на всичко това може да се стигне до стълкновения с хора от тези кръгове и не е желателно. Затова бъдете внимателни около 06-11.12.2015. Коледа затваря страница от един семеен (колективен) цикъл и отваря друг. Това естествено ще ви се отрази както на душата, така и на работата след това.

 

ВОДОЛЕЙ

Може декември да започне с известно разочарование, защото едно сте очаквали, а друго се е получило, но..! Много скоро ще съставите нов таен план за действие, който ще е по-сигурен. Събитията около 06-11.12.2015 могат да ви накарат да поемете един риск с цел  любов, хоби, родител (любим човек ,дете), който на този етап може би и не си струва. Затова бъдете умерени в ентусиазма и задкулисието. Малко по-късно ще се уверите, че е можело и без това. След толкова много срещи и идеи не е изключено да се влюбите в едно еродирано лице или той/тя във вас. Коледа странно как, но може да ни ви се стори една от най-празничните, защото или ще сте много изморени, малко болни или пък, някак самотни!

 

РИБИ

Финанси, кредити и наследства ще са ви основна тема през месец декември. След 05.12.2015 една мечта се сбъдва. Парите някак се появяват, любовта също и мечтите ви се реализират. Това разбира се ви дава кураж и оптимизъм! В този звезден сценарий е включен и един път в чужбина или среща с хора от далеч или пък с любими роднини. Всичко това след 11.12.2015! Новите запознанства ще ви зарадват особено по празниците, когато и ще имате нужда от повече положителни емоции след тежкия ноември. Коледа ви носи една любов, дете, радост (годеж). За всеки ще има по нещо, което да го накара да не забрави този ден до края на живота си, макар и с многото усложнения.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.