Хотел Atlantis, Дубай

18.09.2013

Хотел Atlantis, Дубай

Хотел Atlantis е един от най-грандиозните проекти строени някога. Архитектурата на това бижу е вдъхновена от изчезналия остров Атлантида. Хотелът притежава 1400 метра бял пясъчен плаж и е разположен върху остров, създаден от човешка ръка, наричан Палм Джумейра.

Впечатляващият мегаризорт има 1539 стаи и апартаменти. Хотелът посреща туристи от цял свят, а цените варират между 380 и 412 евро на нощ, за двойна стая. Те са с френски тераси, площ от 47 кв.м. и изглед към Арабският залив.

Хотелът разполага с денонощно, висококачествено обслужване. Също така, това бижу има 7 вида апартаменти с различно обзавеждане, а президентския апартамент Bridge Suite е най-големият от всички. Той е разположен на арката, която свързва двете кули и в него се помещават 3 спални, 3 бани, голяма дневна трапезария и огромна тераса с изглед към Дубай.

Хотел Atlantis, Дубай

Мегаризортът разполага с 17 ресторанта и 8 бара. Във всеки ресторант се предлагат различни деликатеси и традиционни кухни от целия свят.

Хотелът разполага с два етажа за спорт и отдих. Има 27 терапевтични салона, които предлагат разкрасителни и релаксиращи процедури, събрани от целия свят.

Естествено не може и без забавления. Хотелът съдържа стена за катерене, 4 тенис корта, плажен волейбол, бадминтон, тенис на маса, огромна фитнес зала с личен треньор и много други спортни развлечения. Аквапаркът Aquaventure е разположен на 17 хектара и е единствен по рода си в света. Съдържа няколко басейна, водни парзалки, лагуни и мокри барове. Хотелът разполага и с аквариумите Los Chambers и Dophin Bay, където можете да преживеете още една вълнуваща емоция, плувайки с делфини.

Коледа наближава, а Дядо Коледа чака за вашите желания. Определено Хотел Atlantis ще задоволи и най-малките Ви капризи…

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването