„Хотел” е новият хит на Румънеца и Енчев

05.10.2013

„Хотел” е новият хит на Румънеца и ЕнчевЗа първи път топ моделът, фитнес гуру и танцьор Биляна Йотовска и мъжът до нея – световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров, изгряха заедно във видеоклип – този на Румънеца и Енчев към последното им парче „Хотел”.

Видеото е заснето в хотел „Пирин” – Сандански, от баровската верига „Шарлопов”, а режисьорът Йордан Петков визуализира темата за младите девойчета, ставащи лесна плячка на обиграни по-възрастни мъже, чрез героите на моделката и културиста.

„Хотел” е новият хит на Румънеца и ЕнчевСъс специален грим и бодиарт са изрисувани всички участници във видеото, които се превъплъщават, съответно: Биляна – в грациозна котка-хищник, невинно, но лукаво животно, омайващо мачовците, Митко – в нейн господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите си, а певците – Румънеца, Енчев, Насо и Пла.Ми в страховити светещи герои.

Темата за младите девойки, които стават лесна плячка на мъже, свикнали да ги водят по хотелски стаи за по една нощ, е изключително актуална от години.

„Може да се каже, че това се превърна в социален проблем за обществото ни, а за участниците в меркантилната „заварка” са намесени мъжко его и лайфстайл”, казва Жоро Енчев. А Румънеца заключава в типичния си хумиристичен, но пълен с реализъм стил: „Всъщност изводът е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат”.

Премиерата на актуалното видео е само след броени дни в „Син Сити”, където присъстващите ще зърнат за първи път не само атрактивното видео към „Хотел”, но и дебютния клип на топмодела Гери Дончева,  като рап половинка от дуета с Мариета „Добре ли е”.

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването