Христо Попов – Startup Grind Варна

Предприемачът открива открива второто издание на международния формат

21.02.2015

Едно събитие, което  за мен е “must go” този месец. Второто издание на Startup Grind ще се открие от Христо Попов – професионалист с изключително богат опит, наричан още един от най-известните български предприемачи.

Той е стартирал 31 бизнеса за период от 17 години, някои от които са водещи брандове в областта на търговията, бързото хранене и медиите. През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, менажирал е 8 сливания и е извършил 3 успешни продажби на компании.

Христо Попов – Startup Grind Варна

Този понеделник, 23.02 ще е гост на международната инициатива Startup Grind, провеждаща се във Варна. Форматът има за цел да мотивира младите предприемачи, да им даде възможността да чуят от първо лице историите на най-успелите и да придобият по-голяма увереност.

Христо Попов - Startup Grind Варна

Христо Попов

Гостът на второто издание, Христо Попов, има над десет години мениджърски опит в компании като Schell, Sab Miller, Inbev, Intersnack. Работил е по проекти и за McKinsey and BCG. След като преминава през управленските нива на редица корпорации, той открива страстта си в това да развива и управлява собствен бизнес и успява да остави трайна следа в предприемаческия сектор в България. Сред някои от най-големите постижения на Христо Попов са:

– Създава и управлява една от най-бързо развиващите се вериги магазини в Югоизточна Европа, като събира висококачествен екип и създава уникален по рода си бранд, който му осигурява възвращаемост на инвестицията от 3000%;

– Развива марката натурални сокове „100% Think Fresh”, която печели наградата за най-добър български продукт през 2013 година;

– По време на професионалния си път назначава над 1000 души, някои от които в момента работят на управленски позиции по целия свят;

– Осигурил е активи и финансиране за обезпечаване на дълг на стойност 60 милиона евро за период по-малък от пет години.

Събитието ще се проведе на 23.02 (понеделник) от 18:30ч., в Beehive Co-working Space (“Ген. Колев” 54, ет.6).

Повече информация може да намерите на: http://startupgrind.com/event/startup-
grind-varna-presents-christo-popov-fast-track-europe-ltd/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.