Хълк Хоугън се присмива на Майли Сайръс

05.10.2013

Хълк Хоугън се присмива на Майли Сайръс

Бившата риалити и кеч звезда, Хълк Хоугън  по прашки в чест на “малката и невинна” Майли Сайръс.

Поне така се представя в реклама на Hostmania.

 

Там великият борец се присмива на шега или не с новия клип на Дисни звездата, “Wrecking Ball”.

Много пародии срещнахме в интернет пространството именно с тази песен, но на Хълк Хоугън е може би най-култова и провокираща.

В рекламата за неговия хост сайт Hostmania, Хоугън се съблече по прашки и яхна голямата разбиваща топка.

Въпреки че не се съблече гол, както в клипа режисиран от Тери Ричардсън, Хълк заголи дупе и ритна човек в лицето. Той също така е облечен в негови маркови жълти ботуши, очила, и шал от пера.

И все пак снимковият материал, които имаме не може да опише в голяма част за какво говорим, затова насладете се на клипа по-долу.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването