Напомпаният Huracan Spyder на Liberty Walk

Целият тунинг пакет струва едва 30 000 долара

27.07.2016

Ако случайно и по някаква странна причини сметнете, че стандартната версия на най-достъпната суперкола в момента Lamborghini Huracan Spyder ви се стори скучна, то инженерите от Liberty Walk са се погрижили за вас. За какво точно говорим? Отделете ни няколко минутки и ще разберете сами.

Инженерите от Liberty Walk напомпаха Huracan Spyder до неузнаваемост…

Стандартният Huracan Spyder се превръща в изключително назобан звяр благодарение на огромния преден спойлер, удължения на колесните арки и страничните прагове. Това е първият подобен модел, тунингован от японската тунинг компания.

Huracan Spyder на Liberty Walk

Huracan Spyder

За да се сдобиете с целия пакет, който завършва с нови джанти на Forgiato ще трябва да си отделите още 30 000 долара, ако не сте фен на стандартния модел на италианската компания. В пресата се появиха твърдения, че първия напомпан модел е бил поръчан от не кой да е, а от самия Джейми Фокс, но до колко това твърдение е вярно не се знае. Дори и слухът да е измислица, няма съмнения, че интересът към тунинг пакета на Huracan Spyder на Liberty Walk ще бъде огромен.

Вижте още: Най-бързите серийни автомобили

Тунинг компания назоба Huracan Spyder

Huracan Spyder от Liberty Walk

Определено японците знаят какво правят и с нетърпение очакваме следващото им предложение.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването