Hyundai с послание в Космоса

Момичето изпрати съобщение на баща си в космоса

27.09.2015

Творчеството на маркетолозите в Hyundai се извиси високо, високо в небето. Буквално! Автомобилната компания пусна реклама, в която 13-годишно момиченце изпраща съобщение до баща си, който в момента обикаля орбита около Земята.

Вижте още: Това видео ще промени отношението ви към жените

Идеята на специалистите е да се пресъздаде ръчно написана бележка от Стефани в достатъчно голям размер, който може да бъде видян от Международната космическа станция, която е на надморска височина от 400 км, където се намира баща й в момента. Сладкото съобщение е сканирано и възпроизведено от автомобилите на Hyundai на площ от 5,5km² на езерото „DeLaMar“ в Невада, САЩ. За да се запише успешно съобщението, от Hyundai използват 11 автомобила със специални гуми, които оставят следи в пясъка.

Вижте още: Видеоклипове, които очароват

Всичко, разбира се е записано и превърнато в творческа реклама, като събитието дори е признато и от рекордите на Гинес, като „най-голямото изображение, създадено от следи на автомобилни гуми някога“.

Вижте как Hyundai помогна на дъщеря на астронавт, да му изпрати послание в Космоса

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването