8 секс идеи за по-добър сексуален живот

Как да станем безупречни в леглото с няколко лесни трика

14.05.2012

Знаем, че си мислиш, че си перфектен в секса. И ти вярваме. По правило българският мъж си е доста можещ и знаещ. Но тъй като искаме да си не просто много добър, а безупречен, ти подготвихме списък от 8 секс идеи, които всеки мъж е добре да приложи на партньорката си.

Вижте 8 секс идеи, които ще ви помогнат да имате по-добър любовен живот

1. Завържи очите й – най-важният сексуален орган, който имаме е мозъкът ни. Със силата на въображението и мисълта, може да накараш една жена да достигне оргазъм. ОК, това е много трудно, но пък нищо не ти пречи да започнеш от там да завържеш очите й и да прилагаш всякакви тактики, които знаеш, че ще я побъркат. Тя няма да вижда какво следва и ще се остави в ръцете ти. Ако си достатъчно сръчен, тя няма да забрави това изживяване никога.

2. Завържи я за леглото – разтворени и завързани женски крака – има ли нещо по-възбуждащо за един мъж? Е, може и да има, но повярвай ни, като я видиш по този начин, ще ти се струва, че няма. Гледката ще побърка теб, а нея ще остави без дъх, особено ако знаеш как да се справиш с ръцете и езика си.

8 секс идеи за по-добър сексуален живот

Завържи я за леглото!

3. Инструктирай я – или я остави тя да го прави. Може да знаете всичко за това, което ви харесва в леглото, но колкото повече се оставяте в ръцете на другия, толкова по-интересно може да става. Започни да я напътстваш какво да прави, как да го прави, описвай бавно и чувствено. Например, искаш да я видиш как се пипа сама или да облизва по-специален начин члена ти. Важното е да нещо различно и възможно най-разкрепостено.

4. Чувствен масаж – обичаш го или не, всичко е в главата ти. Всъщност, няма човек, който да не се повлиява добре от масажа, просто има хора, които се дърпат. Чувствен, бавен масаж, с подходящо масажно олио може да направи чудеса с тялото й и да я възбуди до неузнаваемост. Наблягай на дупето и вътрешната част на краката, без да докосваш интимните й части. Ще видиш какъв ще е резултатът след това.

Идеи и съвети за по-добър сексуален живот

Еротичен масаж

5. Влизане в роли – не е за всеки, но ако сте малко по-луди и разкрепостени, може сексът да стане наистина забавен и интересен. Може да изберете предварително кой каква роля иска партньорът му да има или да се изненадате взаимно. Зависи от вас.

6. Изненадващ секс – натисни я някъде, без и двамата да очаквате, например докато готви, оправя прането, на гости у близки приятели или където ти хрумне и мислиш, че е уместно. Това ще разпали сексуалния ви заряд, особено ако е влязъл в монотонен цикъл.

7. Игри – разбира се не нещо изкуствено или прекалено театрално, но все пак може да експериментирате с игри, на които сами поставяте правилата. Например малко по-малко събличане, стриптийз за победителя, забранена поза за трофей и т.н. Не е за всеки ден, но разнообразието в секса никога не пречи.

Вижте още: Най-опасните места за секс (18+)

8. Колкото по-далеч стигнеш, толкова по-добре – ние сме на мнение, че в секса правила и закони няма (изключение прави безопасността). Затова колкото повече неща пробвате – пози, места, идеи, игри и други, толкова по-добре. Постави си за цел, всеки път да стигате все „по-далеч“ в експериментите и ще видиш какво се казва идеален сексуален живот.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването