Идеи за уникални коледни подаръци

09.12.2013

Идеи за уникални коледни подаръци

Броени дни остават до така очакваните коледни и новогодишни празници и всички вече са обсебени от трескава суета, относно подаръците, които ще купят. Днес сме решили да ви помогнем, поне малко, да изберете най-хубавите подаръци за любимите си хора. И както при много други неща и тук универсалност няма, но докато разглеждате нашите предложения, могат да ви дойдат и по-добри идеи.

 

Бутилка хубаво вино с персонален етикет

1. Бутилка хубаво вино с персонален етикет

Хубав подарък за всякакви поводи. Сами избирате какво да е принтирано на етикета, както и самото вино. Едва ли има някой, който не би се зарадвал на такъв подарък.

 

 

 

 

Кутия с изкушения

2. Кутия с изкушения

Може да е във всякакви разновидности – шоколадови изкушения, селекция от чаени пакетчета, листчета с пожелания за всеки ден от годината,.. Вариантите са много, а идеята определено е атрактивна.

 

 

 

 

Хубава книга

3. Хубава книга

Колкото и обичайно да звучи този подарък никога няма да е изтъркан. Но тук се срещаме с друго предизвикателство – как да изберем подходящата книга. Е, предполагаме, че познавате добре човека, на който ще я подарите, така че ще успеете да сте поне 80% близо да интересите му.

 

 

 

 Ваучер за спа

4. Ваучер за спа

Поглезете любимите си хора, с този подарък. На повечето от нас, така и не ни остава време да посещаваме подобни процедури и много бихме се зарадвали на подобен подарък.

 

Симпатична плюшена играчка

5. Симпатична плюшена играчка

И малки и големи все още искрено се радват на страхотните плюшени играчки. Някак си навяват на нас, порастналите деца, милите детски спомени и безгрижието на отминалото време.

 

 

подари пари по оригинален начин

6. Ако заложите на сигурното и решите да дадете пари, направете го по-оригинален начин. Изберете нещо, което човекът на който ги давате харесва и се опитайте да постигнете с банкнотите форма, в духа на тематиката.

 

 

 

7. И най-важното – подарете усмивка! 

Всички материални подаръци бледнеят пред силата на любовта и привързаността, която изразявате. Обичайте се и бъде обичани!

Весели празници от списание VIP!

 

Автор: Виолета Петрова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.