„Игра на тронове“ – Сезон 5

Първи официален трейлър

01.02.2015

Излезе първият официален и дългоочакван трейлър на сезон 5 на най-гледания сериал в света – „Игра на тронове“.  Без съмнение отново ще има кървави битки и задкулисни игри в борбата за така жадувания „Железен трон“. Много от старите герои ще загубят животите си, но ще има и девет нови попълнения. Това обявиха създателите на култовия сериал в петък вечер по време на 45-тото издания на големия фентъзи фестивал в Сан Диего.

Списъкът с новите герои включва и преработването и обновяването на Мирцела Баратеон, която е дъщеря на Церсей, но последно видяна в сезон 2 да отпътува с кораб за Дорн, с цел да се осигури собствената й безопасност.

Вижте още: Филми, които ще ви вдъхновят (част 1)

Ветеранът Джонатан Прайс също ще се включи към екипа, като неговата роля ще е на мощен религиозен лидер в Кралски Чертог. В сезон 5 по-голямото внимание ще бъде изместено към кралството Дорн, което е домът на принц Оберин Мартел, загинал след ужасна смърт от ръката на Планината в сезон 4.

Няма много информация относно сюжетът на сезон 5, но във Вестерос ще виждаме много повече от безстрашните бойци от кралството на Дорн. Въпреки, че до момента домът Мартел не заемеше сериозно място в сюжетната линия на сериала, това вече не е така и ще виждаме все по-често герои от това кралство.

Сцените в Дорн ще бъдат заснети в Испания, което също е ново място за продукцията, която е заснета в множество държави до момента.

Световната премиерата на сезон 5 на „Игра на тронове“ ще е на 12.04.2015

Вижте първия официален трейлър на „Игра на тронове“ – сезон 5

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването