Играчките „оживяват“

24.01.2014

Невероятно сладките, зловещи играчки оживяват в ръцете на 21 годишната рускиня, художничка, от Москва. Тези странни създания, които много напомнят Гремлини (митологични същества, от едноименния филм), изненадаха света и карат всекидневно много хора, да се усмихват при вида им.

Митологичните създания се появиха из Интернет пространството, благодарение на Deviantart акаунта на своята създателка, с никнейм Santani. Талантливата художничка изненада всички с удивителните си произведения.

Материалите, които използва са нормалните такива за направата на играчки, като платове, кожа, цернит, акрилни бои Сонет,.. Да, няма нищо необикновено в материалите, вложени в тези изключително детайлни фентъзи кукли.

Играчките "оживяват"

Всъщност, младата рускиня е започнала изработката на играчките още преди 7 години, но по това време те са били далеч по-страшни (‘creapy style’). Оттогава насам, изкуството и е прераснало в красиво изрисувани и изработени фентъзи образи.

Играчките "оживяват"

Куклите са толкова реални, че на моменти може да си помислиш, че те наблюдават и всеки миг ще оживеят. Наистина са удивителни, с всички изящно оформени детайли.

Играчките "оживяват"

Разбира се, това изкуство не остава незабелязано и вече тези малки създания са истински хит из Интернет пространството. А поръчките са толкова много, че създателката им не може да смогне. Играчките „оживяват“ в домовете на много хора по цял свят.

Играчките "оживяват"

Това младо момиче е пример, за това че трудът, таланта и упорството са високо ценени, макар и след време. И нейното упорство, вложено в еволюцията на фентъзи куклите, сега жъне своите успехи.

Играчките "оживяват"

 

Играчките "оживяват"

 

Играчките "оживяват"

 

Играчките "оживяват"

 

Текст: Виолета Петрова

Източник: boredpanda.org

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.