Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II

Премиера

11.11.2015

Епичното глобално явление на „Игрите на Глада“, пристига в своята мощна последна глава, заедно със „Сойка-присмехулка  Част 2“ – в която Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) вече напълно осъзнава, че залозите са не само за оцеляване, а за цялото бъдещето. Заедно с нацията на Панем, тя се изправя на война срещу президента Сноу (Доналд Съдърланд), в тази последна конфронтация.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II

Заедно с група от най-близките си приятели, включително Гейл (Liam Hemsworth), Финик (Sam Claflin) и Пийта (Джош Хътчерсън), Катнис завършва мисията, използвайки устройството от област 13 и рискува живота си за да организира убийствено покушение срещу президента Сноу, все така обсебен от нея.

В тези смъртни капани на врагове и моралните избори, които очакват Катнис, и които тя ще оспори на сблъсъка на арената на унищожителните игри на глада.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2-ра, е един невероятно емоционален филм по много причини. Докато гледате сцените между Мур и покойния Филип Сиймур Хофман, двама актьори, които определят високият ранг на останалата част от актьорите, които са включени във висотата на това предизвикателство. (Екипът е намерил начини да компенсира липсата на Хофман поради смъртта му по време на снимките, но просто това си остава една голяма загуба).

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II

intouchweekly.com

Някои герои, като Сам Кафлин и Финик са много по-удовлетворяващи тук, отколкото други, въпреки че е изненадващо, че на тях са дадени героични моменти, като например на самият оператор Полукс, който играе по-голяма роля в мисията им през Капитолия.

В крайна сметка, филмът доставя много голямо удоволствие на зрителите и феновете на поредицата. Създателите на филма са се разделили много болезнено – „На довиждане“ (или за „The End“).

Кино премиерата на филма ще е на 20.11.2015 г..

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.